Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."

Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă!
Stephan Pelger a murit! Designerul a fost găsit fără suflare în casă! "S-a constatat decesul."

Doliu in lumea modei! O veste tristă a luat cu asalt mediul online! Stephan Phelger a fost găsit spânzurat în propria casă!

Conform Realitatea.net creatorul de modă, în vârstă de 44 de ani, ar fi suferit de depresie. Sursele judiciare au comunicat că nu exista indicii care ar confirma că ar fi fost vorba de vreo infracțiune. „Str.C-țin Chirițescu, secția 8 Politie, Bărbat, 43 ani, găsit spânzurat de către un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, au anunțat autoritățile.

Citește și: Cine este Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”

Cum a murit Stephan Phelger

Stephan Phelger a murit

Stephan Phelger a fost vorbit deschis despre traumele pe care le-a suferit încă din copilărie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a

adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinții mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilitățile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata. Tata era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea.”,
a menționat Stephan Pelger într-un interviu.

stephan pelger wikipedia

Cu amănunte despre perioada grea prin care a trecut, designerul a vorbit și despre cat de greu se înfăptuiau dosarele de adopție și ce condiții trebuia să îndeplinești pentru a putea fi înfiat.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Pe vremea respectivă, când eu am fost înfiat, acum 42 de ani, se numeau adopții închise. Erau dosare închise, copiii erau lăsăți la acele centre, singura notiță pe actul respectiv erau părinți decedați sau părinți în viață, fără un nume, un document, fără absolut niciun fel de drum pe care l-aș fi putut urma să îi găsesc. Cu siguranță, între timp, poate în arhive găsești niște surse, dar nu m-a interesat absolut deloc să merg pe acest drum poate dureros.”,

a dezvăluit el pentru emisiunea În Oglindă de la Kanal D.

Ce a declarat Dana Săvuică despre tragicul incident

La scurt timp după vestea extrem de tristă, Dana Săvuică a făcut mărturisiri neașteptate despre designerul de modă.

„Sunt șocată, n-am cuvinte. Eram prieteni. Eu știam că totul era okay. Recent am fost în Bali și am purtat o rochie din colecția lui și l-am tăguit, iar el mi i-a trimis inimioare.

Mi-a dat o rochie și la Concertul ABBA, de anul trecut, de la Londra. Ne vizitam, eram prieteni. Nu foarte apropiați, nu mergem la petreceri împreună, dar mergeam la el și îmi alegeam haine.E clar că s-a întâmplat ceva, să așteptăm să vedem ce spun medicii legiști. Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta. Era plin de viață, avea o efervescență artistică și umană… Și, în general, nu-mi place să fac speculații.
Îmi închipui ce este acum în sufletul mamei lui, el o iubea enorm, era extrem de atașat de ea, n-avea cum să se sinucidă, pentru că el trăia și pentru mama lui, care are nevoi speciale și avea grijă de ea, nu știu ce s-a întâmplat.Îmi pare rău că acum sunt în Grecia, lucrez, mă întorc de-abia marțea viitoare, aș fi vrut să fiu alături de familia lui”
, a declarat Dana Savuică, conform playtech.roCitește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ramona Gabor, despre decesul tatălui ei. Accidentul pe care l-a avut cu 10 ani înainte să își piardă viața. „El nu trebuia să se atingă de alcool, iar tata era român adevărat.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies