„Îmi doresc cel mai mult lucrul ăsta.” Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei


Alex Bobicioiu și-a luat foarte în serios rolul de tată vitreg pentru micuțul Dominic, fiul Siminei Loica din fosta ei căsnicie cu Alex Zănoagă.


In articol:

Flacăra dintre Simina Loica și Alex Bobicioiu crește din ce în ce mai mult, părând că tânărul deja și-a luat în serios rolul de tată vitreg pentru băiețelul Siminei. Recent, fostul concurent de la „Puterea dragostei” a făcut publică în mediul online o imagine frumoasă de familie, chiar înainte de a se culca.

La puțin timp după despărțirea permanentă de Alex Zănoagă, Simina Loica și-a găsit în cele din urmă fericirea în brațele lui Alex Bobicioiu. Deși a primit numeroase reacții negative și critici venite din partea urmăritorilor, cei doi nu au plecat urechea la gura lumii și și-au continuat în liniște povestea de dragoste împotriva tuturor celor care nu i-au dorit împreună. În prezent, la distanță de câteva luni bune de când au hotărât să formeze un cuplu, după o serie de împăcări și despărțiri, se pare că tinerii au ajuns într-una dintre cele mai bune perioade a relației lor.

Citeste si: Simina Loica, despre planurile de viitor alături de iubitul ei. Alex Bobicioiu își dorește copii: “Poate facem gemeni.”

Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Vrem să ne unim în fața Domnului.” Simina Loica și Alex Bobicioiu vor să facă pasul cel mare

Alex Bobicioiu și Simina Loica, imaginea frumoasă de familie

Recent, Alex Bobicioiu a postat pe o rețea de socializare o imagine de „noapte bună” pentru admiratorii lui. Acesta nu este singur, ci alături de partenera sa de viață și micuțul Dominic. Toți trei stau în pat, așteptând să adoarmă, moment în care fostul concurent de la Puterea Dragostei a decis să imortalizeze momentul printr-o fotografie pentru cei care îi apreciază. Băiețelul stătea la mijloc, între mama sa și tatăl său vitreg, semn că a dezvoltat o relație foarte apropiată cu noul iubit al mamei sale.

Citeste si: Reacția fostei soacre a Siminei Loica, după divorțul fiului ei. Care este părerea Mihaelei Zănoagă

Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Omul exagera.” Simina Loica, despre Ovidiu Neveu. Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

Alex Bobicioiu, planuri de familie alături de iubita lui

Alex Bobicioiu vrea o viață de familie, dorindu-și să devină tătic alături de iubita sa, Simina Loica. Bărbatul nu vrea să mai piardă timpul și să devină tatăl legitim a doi copii, un băiețel și o fetiță.
„Nu consider că niște acte te țin împreună. Eu vreau să fim în fața Domnului, îmi doresc cel mai mult lucrul ăsta în viitorul apropiat. Nu știu ce se va întâmpla, dar îmi doresc, într-adevăr să fie soția mea. O să facem și cu acte, dar totul în aceeași zi, să nu mai fie probleme.(...) Eu nu mai aștept mult copilul, îmi doresc. Mai ales că îmi doresc copil cu ea. Vreau doi, un băiat și o fată. Ca în final să fie doi băieți, să aibă grijă de fată. Poate facem gemeni.", a declarat Bobicioiu.

Citeste si: Simina Loica, nemulțumită de pensia alimentară pe care Alex Zănoagă o plătește fiului lor. “Pensia alimentară este foarte mică.”

Alex Bobicioiu a făcut publică o imagine emoționantă, alături de Simina Loica și băiețelul ei

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Simina Loica, despre planurile de viitor alături de iubitul ei. Alex Bobicioiu își dorește copii: “Poate facem gemeni.”

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Omul exagera.” Simina Loica, despre Ovidiu Neveu. Bruneta a declanșat, după ce a primit avansuri din partea luptătorului

„S-a supărat pe mine.” Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă, după gala RXF

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri