Imagini impresionante! Un tatic si-a fotografiat fiul dupa ce acesta a fost aproape de moarte!


Dupa o problema de sanatate a fiului sau, Adrian Murray si-a propus sa imortalizeze cele mai frumoase momente din copilaria fiului sau.

 

Portretele uimitoare pe care Adrian le realizeaza spun o poveste a unei copilarii in care fiecare dintre noi se poate regasi.
Adrian si sotia sa, Michelle, s-au trezit intr-o dimineata si l-au gasit pe fiul lor in varsta de 10 luni fara semne de viata. Micutul Emerson a fost dus de urgenta la spital si trei zile mai tarziu tot nu dadea semne de revenire. I-au fost administrate medicamente anti-convulsii iar Adrian si-a amintit ca suntem muritori.
Astazi, Emerson este bine si a devenit un frate mai mare. Dupa ani de medicamente, noi teste i-au permis sa renunte complet la medicamente.
Sursa: boredpanda.com

Portretele uimitoare pe care Adrian le realizeaza spun o poveste a unei copilarii in care fiecare dintre noi se poate regasi.Adrian si sotia sa, Michelle, s-au trezit intr-o dimineata si l-au gasit pe fiul lor in varsta de 10 luni fara semne de viata. Micutul Emerson a fost dus de urgenta la spital si trei zile mai tarziu tot nu dadea semne de revenire. I-au fost administrate medicamente anti-convulsii iar Adrian si-a amintit ca suntem muritori.Astazi, Emerson este bine si a devenit un frate mai mare. Dupa ani de medicamente, noi teste i-au permis sa renunte complet la medicamente.

Sursa: boredpanda.com

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Tragedie în România! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri