Imagini geniale! O fotografa a realizat adevarate opere de arta dupa moartea mamei sale!


Kirsty Mitchell, o fotografa din Marea Britanie, creeaza lumi magice prin intermediul fotografiilor sale.

 

Atunci cand mama sa a murit, in 2008, in urma unui cancer cerebreal, Kirsty s-a retras in fotografie.
"Fotografia a devenit singura mea evadare atunci cand deja nu mai puteam sa vorbesc despre ceea ce simt. A devenit o fantezie care a inceput sa blocheze lumea reala si un loc in care ma puteam intoarce si gasi toate amintirile despre ea, departe de zidurile spitalelor", a spus fotografa.
Influenta pierderii mamei sale si toate amintirile frumoase se reflecta in fotografiile realizate: "Ma trezesc producand imagini care reflecta toate amintirile din povestile ei si toate minunile pe care m-a facut sa le simt atunci cand eram mica", a spus Kirsty.
Sursa: kirstymitchell.com

Atunci cand mama sa a murit, in 2008, in urma unui cancer cerebreal, Kirsty s-a retras in fotografie.

"Fotografia a devenit singura mea evadare atunci cand deja nu mai puteam sa vorbesc despre ceea ce simt. A devenit o fantezie care a inceput sa blocheze lumea reala si un loc in care ma puteam intoarce si gasi toate amintirile despre ea, departe de zidurile spitalelor", a spus fotografa.Influenta pierderii mamei sale si toate amintirile frumoase se reflecta in fotografiile realizate: "Ma trezesc producand imagini care reflecta toate amintirile din povestile ei si toate minunile pe care m-a facut sa le simt atunci cand eram mica", a spus Kirsty.

Sursa: kirstymitchell.com

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

O celebră creatoare de modă a pozat goală în cadă în luna de miere din Maldive!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri