Imagini de senzație cu Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” și noua lui pasiune feminină! Cum i-a furat o sărutare și nu a fost văzut de nimeni


Între Larisa și Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” se conturează, din ce în ce mai serios, o relație care promite să se transforme într-o iubire în adevăratul sens al cuvântului.


In articol:

Mai exact, de ceva vreme, focoasa Larisa de la ”Puterea Dragostei” este curtată, discret, de Bogdan Mocanu, colegul ei din show și câștigătorul primului sezon al emisiunii moderate de Andreea Mantea.

Da, nu pot să spun că nu mă atrage.

Este un bărbat foarte interesant și, să fiu sinceră, simt că este genul de bărbat pe care să îl plac, cu adevărat”, ne-a spus, ușor încurcată de situație, Larisa de la ”Puterea Dragostei”. De altfel, recunoaște senzuala concurentă, între ea și Bogdan Mocanu de la ”Puterea Dragostei” există, la modul cel mai serios, o chimie extrem de puternică. Iar acest lucru s-a observat, culmea, în momentul în care Bogdan Mocanu, aflat în casa ”Puterea Dragostei”, s-a apropiat de Larisa și, văzându-i privirea, încercând totodată să fie discret, a sărutat-o.

Citeste si: Horoscop duminică, 18 august. Săptămână încheiată în lacrimi de două zodii! Chiar atunci când începeau să zâmbească...

Citeste si: Un nou cutremur a lovit România! Al doilea în doar câteva ore!

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, în doliu! Bunica lui a murit

Cert e că, așa cum ne-au dezvăluit apropiații Larisei de la ”Puterea Dragosteei”, sărutarea cu pricina nu se dorea a fi una pasională, Bogdan Mocanu țintindu-i inițial obrazul. Dar cum tatonările repetate dintre ei au provocat și o mică stare de stânjeneală, încurcându-se reciproc, cei doi au ajuns să se sărute pe buze, lucru care, și Larisa de la ”Puterea Dragostei” ni l-a și  recunoscut, i-a făcut o plăcere deosebită, cu atât mai mult cu reacția lui Bogdan Mocanu a fost una fabuloasă, el fiind, la modul cel mai serios, surprins

de ”curajul” senzualei concurente. Dar, probabil, i-a plăcut suficient de mult și lui Bogdan Mocanu, având în vedere că, de atunci, cei doi ”gravitează” unul în jurul celuilalt.

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov.

Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.


Abonează-te pe

Citește și:

Dieta indiană. Plan alimentar.

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

Mască pentru păr cu OU

Numerologie 2021 - An cu vibrație 5. Cum să îți calculez cifra destinului și numărul de destin?

Geta Brătescu : cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ziua Tatălui. Când se sărbătorește în 2021 și de ce nu are dată fixă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri