Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7


Roxana Erdei a învins-o pe Viviana Sposub în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” de sâmbătă seară, 5 februarie!


In articol:

Sezonul cu numărul 7 „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a încheiat cu victorie pentru Roxana Edei, cunoscută de public sub numele de Ruxi Opulenta. Frumoasa brunetă a pus mâna pe cecul în valoare de 100.000 de lei, dar și pe titlul de cea mea stilată femeie din România, în urma voturilor din partea telespectatorilor. Cu un procentaj de 54,5%, Ruxi a reușit să o învingă pe Viviana Sposub care a obținut doar 45,5%. Toate cele cinci finaliste, Adina Halas, Ruxi, Viviana Sposub, Bella Santiago și Raluca Dumitru, au depus nespus de mult efort în tot parcursul lor, însă telespectatorii au decis ca Ruxi să fie cea care să plece acasă cu marele premiu. 

Citeste si: Ruxi, prima activitate după ce a câștigat marele premiu „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu cine și-a dat întâlnire vedeta

Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi

Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi

[Sursa foto: Instagram]

Ruxi a învins-o pe Viviana Sposub în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Copleșită de emoții, Ruxi le-a transmis susținătorilor ei un mesaj de-a dreptul emoționant în momentul în care a fost desemnată câștigătoare.

Vedeta a spus că totul se datorează oamenilor care au avut încredere în ea încă de la început, celor care sunt la fel ca ea și simt aceleași lucruri. Ruxi i-a încurajat să nu renunțe niciodată la ceea ce își doresc să facă în viață, căci doar cu multă muncă și ambiție pot ajunge acolo unde au visat întotdeauna.

„Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați.

Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți.  

Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a declarat Ruxi imediat după marele anunț.

Citeste si: Ruxi este câștigătoarea “Bravo, ai stil! Celebrities”: “Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru”

Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi

Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi

[Sursa foto: Instagram]

Ilinca Vandici, mesaj special pentru Ruxi

Ruxi Opulenta, cea care a reușit să pună mâna pe marele premiu oferit de emisiunea de modă de la Kanal D, a fost felicitată în nenumărate rânduri de colegele de platou, jurați și fani, dar mesajul pe care l-a primit din partea Ilincăi Vandici a fost de-a dreptul emoționant. Știind cât de mult a muncit pentru a ajunge aici, prezentatoarea TV a felicitat-o pentru faptul că nu a renunțat o clipă la visul ei.

„And the winner is… @rux.si.opulenta ‼️‼️‼️🎉🎉🎉🎉Felicitări, draga mea pentru tot parcursul tău! Pentru ca ai crezut in pasiunea ta și ți-ai dus visul pana la capăt! Felicitări și celorlalte fete, care au luptat atât de frumos pana la final!", a scris Ilinca pe Instagram.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ruxi are planuri mărețe după „Bravo, ai stil! Celebrities”! Vedeta vrea să plece din țară: „Să văd ce direcție voi urma în viață”

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este (RUXI) Roxana Erdei. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Cine a câştigat Bravo, ai stil! Celebrities - 5 februarie 2022

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri