Topul zodiilor EXPERTE în pat. E înnebunitor ceea ce știu să facă!


Topul zodiilor EXPERTE în pat. E înnebunitor ceea ce știu să facă!

SCORPION

Astrele şi Planetele ne dau de înţeles că Scorpionul este cea mai bună zodie când vine vorba de acest clasament- este cel mai bun la pat, un adevărat expert şi nu părăseşte "terenul" până când ambii nu sunt epuizaţi la maxim. Momentele petrecute alături de acesta sunt de neuitat, este adeptul jocurilor erotice şi nu va face nimic altceva decât să te atragă în mrejele lui şi să devii dependent de tot ce îţi oferă. Este

considerat a fi un amant perfect, un amant pasional şi desăvârşit deoarece reuşeşte să se implice întru totul în ceea ce face, cu sufletul şi mai ales cu trupul. 

TAUR

Poate nu v-aţi fi aşteptat, însă Taurul este pe locul doi în acest clasament. Este tot ce şi-ar dori orice femeie: trece de la iubire, romantism la duritate şi dominare în câteva secunde.

Nu vei şti niciodată la ce să te aştepţi când intri pe uşă. Este fidel şi de-a dreptul expert în ceea ce priveşte acest domeniu şi nu neapărat pentru că a avut foarte mulţi parteneri ci datorită naturii sale. Tot timpul îşi doreşte să facă sex şi apetitul său este mai mare decât orice, dar se limitează la o singură parteneră, dacă se poate, pentru toată viaţă. Sunt adepţii masajului erotic, al săruturilor şi le place ca actul în sine să dureze cât mai mult.

LEUL

Dacă va doriţi o partidă de neuitat, în mod clar trebuie să apelaţi la un nativ al acestei zodii. A fost votat cel mai exploziv şi cel mai energic când vine vorba de capitolul sex. Nu vă va dezamăgi niciodată aşteptările şi va munci din greu pentru a vă satisface, deoarece unu este regele junglei. Domină şi cunosc cele mai bune mişcări pentru a-şi duce partenerul cu uşurinţă spre extaz. Sunt adepţii perversităţii sexuale.


Abonează-te pe

Citește și:

Andra, din nou însărcinată? Fotografia care a înebunit fanii!

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Horoscop vineri, 16 august. Un nou început! Se schimbă tot!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 18 - 25 august. O săptămână plină de schimbări radicale - previziuni complete pentru Kfetele.ro​

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri