Ilinca Vandici, despre concurentele favorite de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Am remarcat anumite concurente...”


Iată ce spune Ilinca Vandici despre emisiunea fenomen a momentului. Ce spune despre concurentele emisiunii de stil de la Kanal D.


In articol:

Frumoasa prezentatoare Ilinca Vandici a dezvăluit mai multe lucruri neștiute din căsnicia sa, dar și lucruri despre concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Ilinca a vorbit despre concurentele favorite din cadrul emisiunii pe care o moderează. Dacă mulți credeau că Ilinca Vandici ar putea să aibă favorite, ei bine, aceasta își dorește să nu ia partea niciuneia și să nu favorizeze pe cineva, în vreun fel.

„Nu-mi permit să fac asta, pentru că aş lăsa ca o sămânţă de subiectivism să-şi facă apariţia în prezentarea concurentelor şi în abordarea lor. E foarte important pentru ele ca totul să fie corect şi nu pot să iau partea niciuneia. Nu vreau ca emoţiile să mă facă să favorizez pe cineva în vreun fel. Am remarcat anumite concurente, am estimat că vor câştiga şi am avut şi fler, dar nu le-am influenţat în niciun fel evoluţia”, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru publicația okmagazine.ro.

Despre cei trei jurați, Ilinca are numai cuvinte de laudă. Iată cum îi descrie pe Cătălin Botezatu, pe Raluca Bădulescu și pe Maurice Munteanu:

„Greu răspuns! Cătălin Botezatu este justiţiarul, pentru că poate fi şi extrem de tranşant, Raluca Bădulescu cred că este liantul, se mulează foarte bine pe orice situaţie, iar Maurice Munteanu este profesionistul, şi mă refer strict la zona de styling, el e cel care face divertisment cu stil.

Ilinca Vandici, dezvăluiri emoționante despre familie

Cât despre soțul său, Andrei Neacșu, Ilinca a dezvăluit că acesta i-a spus încă de la primele întâlniri că va fi soția sa.

Ilinca Vandici si familia
Ilinca Vandici si familia sa[Sursa foto: Facebook]

„Andrei şi-a dorit încă de la început un copil. El încă de la primele întâlniri îmi spunea că voi fi soţia lui şi mama copiilor lui... Probabil că pentru el a fost un plan, pentru mine n-a fost. Deşi eu aveam vârsta potrivită pentru a deveni mamă, el şi-a dorit mai mult decât mine copil. Eram într-o perioadă a vieţii în care nu-mi mai făceam planuri de viitor de acest gen. Nu-mi mai puneam dorinţele şi aşteptările într-un bărbat, depăşisem etapa asta. Dar mereu mi-am dorit relaţii de lungă durată, niciodată nu mi-au plăcut aventurile. Nu pot spune că a fost un plan să-l facem pe Zian, dar s-a întâmplat şi a fost minunat”, a mai spus Ilinca în cadrul aceluiași interviu.


Citește și:

Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii: "Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată..."

Oana Zăvoranu face dezvăluiri. I s-au furat mulți bani acum ceva timp

Jorge își plânge tatăl: ”Tata a făcut atac cerebral."

Vremea de miercuri, 21 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Cum vor funcționa școlile din țară conform Ministerului Educației

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum să scapi de fumat cât mai repede!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri