Ilinca Vandici a raspuns la o intrebarea grea! "Exista momente cand te chinuie copilul tau?" Vezi ce a spus frumoasa vedeta

Ilinca Vandici vorbeste despre copilul ei. Vedeta il considera pe micut o minune.

Ilinca Vandici este o mamica devotata care ar face orice pentru copilul ei. Frumoasa vedeta Kanal D nu rateaza niciun moment important din viata micutului Zian desi prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil!" are un program extrem de incarcat, cu filmari, sedinte foto, emisiuni si contracte de imagine.

Foarte bine organizata, amfitrioana celui mai tare fashion show din Romania a gasit cheia succesului atat in cariera cat si in cea mai importanta calitate din viata ei, cea de mamica.

Intrebata de jurnalisti daca sunt clipe cand o epuizeaza cel mic, Ilinca a marturisit ca orice ar face copilul ei, nu va fi niciodata enervant pentru ea.

"Cum sa ma chinuie minunatia mea? Nu are cum. E un inger de copil. E foarte cuminte...Mai are momente cand il dor dintii sau cand raceste si este mai agitata, dar n-as putea spune niciodata in viata mea ca ma chinuie. Imi face viata mai frumoasa, totul este pe pozitiv de cand a aparut el", a declarat Ilinca Vandici pentru kfetele.ro.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri