Îl mai ştii pe Nick, de la N&D? Cum arată acum, la 43 de ani?


Nick, de la N&D, a împlinit 43 de ani, dar este de nerecunoscut. Fostul partener de trupă al Deliei Matache și-a schimbat total aspectul fizic. Nick are și o fată, în vârstă de 13 ani.


In articol:

Cu siguranță vă aduceți aminte de celebra formație N&D, care făcea furori în urmă cu 20 de ani. Dacă pe Delia o cunoaște în continuare toată lumea, pentru că a rămas în lumina reflectoarelor, colegul ei de atunci, Nick, a dispărut de pe scena românească.

Dacă îl vedeți acum, este imposbil să-l mai recunoașteți. 

Cum arată Nick, de la N&D, la 43 de ani

Nick, pe numele său real, Nicolae Marin, a fost cel care a înființat trupa N&D, care avea să devină o emblemă a muzicii românești. Se întâmpla în anul 1999, când Nick și Delia și-au unit vocile și ambiția și au început să zguduie din temelii topurile muzicale. 

Cei doi au scos hit după hit, multe dintre aceste piese fiind și acum ascultate de fanii acestui tip de muzică. În 2003, cei doi au decis să se despartă, iar Delia a urmat o carieră solo. O decizie extrem de inspirată, dacă ținem cont de succesul pe care l-a avut cântăreața în toată această perioadă. 

În schimb, Nick a ieșit din vizorul presei și al fanilor și a preferat să se dedice mai mult timp familei și altor proiecte.

Asta nu înseamnă că a uitat de prima sa pasiune, muzica. Pe 30 iulie, Nick a împlinit 43 de ani, dar trebuie să recunoaștem că arată mult mai bine decât atunci când făcea parte din trupa N&D. 

nick de la n&d
Nick, de la N&D, a slăbit enorm și și-a lucrat corpul la sală

Cântărețul a slăbit enorm și a frecventat destul de mult sala de forță, dacă ne uităm la corpul său. Pe vremea când era partenerul de trupă al Deliei, Nick avea peste 100 de kilograme. 

”Am slăbit sub limita acceptabilă, cu regim disociat și mișcare fizică. Ajunsesem într-un punct în care nu-mi mai puteam controla corpul, tremuram, amețeam, eram mereu obosit, nu mai eram eu. Apropiații au crezut că-s bolnav, am auzit asta de-atâtea ori, încât m-am speriat și am încetat regimul. Sunt în continuare atent la ce mănânc, însă nu mai vreau să slăbesc, ca să n-am probleme de sănătate”, a povestit cântărețul.

nick de la n&d
Așa arată acum Nick, de la N&D, la vârsta de 43 de ani

Nick este căsătorit și are o fată

În ceea ce privește viața personală, Nick are o relație de peste 20 de ani. El și Cătălina, care între timp i-a devenit soție cu acte în regulă, sunt împreună chiar de pe vremea în care artistul făcea furori în trupa N&D. Deși părinții fetei i-au interzis atunci să se vadă cu Nick, cei doi și-au trăit povestea de iubire pe ascuns. 

Și bine au făcut, pentru că iată că formează o familie fericită, din toate punctele de vedere. Nick și Cătălina au împreună o fetiță, Andreea, care s-a transformat deja într-o tânără domnișoară. La 13 ani, aceasta seamănă destul de mult cu tatăl său. 

nick de la n&d
Nick are o fetiță, Andreea, în vârstă de 13 ani

În plus, fata este pasionată de același gen de muzică pe care îl cântă și tatăl său și îl însoțește pe acesta la diferite concerte. A fost prezentă și la concertul pe care Nick l-a susținut alături de Delia anul trecut, la evenimentul ”Diskoteka Festival Timișoara 2019”.

”Voi arăta generaţiei mele cum se distrau părinţii noştri înainte şi ce muzică ascultau. Generaţia mea este deschisă să afle cum se distrau oamenii înainte”, a declarat entuziasmată Andreea. 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri