,,Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată”. Romanița Iovan, despre lecția de viață pe care i-a dat-o fiului ei


Romanița Iovan este un nume foarte important în industria modei românești, iar aceasta nu se oprește din a-i da constant lecții de viață fiului săui, care, din punct de vedere al aspectului și al carierei, îi calcă pe urme mamei sale


In articol:

Fiul Romaniței Iovan a fost învățat încă de mic copil să muncească pentru ceea ce își dorește și să câștige respectul tuturor oamenilor care trec prin viața lui.

În momentul de față este pilot de raliu și se pare că din punct de vedere al carierei de succes a luat-o pe urmele mamei sale.

Citeste si: Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme. Ce dietă a urmat vedeta

Ce l-a învățat Romanița Iovan pe fiul său

Romanița Iovan

Romanița Iovan și fiul său, Albert

[Sursa foto: Facebook]

Albert, fiul vedetei, a fost învățat de când era mic să lupte și să muncească din greu pentru ceea ce își dorește cu adevărat.

Romanița Iovan a devenit cunoscută încă din anul 1991, după ce și-a deschis propria casă de modă, în România. Din acel moment ea s-a axat foarte mult pe viața profesională, încât creațiile ei să ajungă peste tot în lume.

Ea a tras foarte mult pentru cariera ei, dar cu toate astea, în momentul în care s-a hotărât că își dorește o familie, a avut grijă ca fiul său să primească o educație foarte bună și să știe cum să se comporte în viață pentru a fi respectat din cei din jurul său.

Romanița Iovan

Romanița Iovan în vacanță

[Sursa foto: Facebook]

Romanița Iovan l-a învățat pe fiul ei cum să se descurce singur

Romanița Iovan l-a născut pe fiul său, Albert, la vârsta de 41 de ani și consideră că a apărut în viața ei la momentul potrivit. Ea a declarat că nu și-a dorit copil, ea a vrut cariera, dar acesta a apărut când a trebuit, deoarece era independentă din toate punctele de vedere.

„Eu nu am vrut copil, am vrut carieră, am fost femeie de carieră. Până la urmă, când a fost momentul, era chiar când eram independentă, și din punct de vedere al carierei, și financiar, și am putut să mă ocup de Albert, ceea ce a fost super bine pentru amândoi. Nu am avut niciodată sentimentul că aș fi vrut să fac copil mai devreme. Dacă aș da timpul înapoi, aș face la fel. Am avut, ca să zic așa, norocul că Albert a trăit lângă cei doi părinți cei șapte ani, adică cei șapte ani de acasă. Educația pe care a primit-o de la Adrian, în cei șapte ani, a contat extraordinar. O mamă curajoasă are un copil curajos. Nu poți crește un copil bine știind ce frici ai în tine. Da, când e pe circuit, am emoții, mai ales că trebuie să-l filmez”, a povestit Romanița Iovan pentru Libertatea.

Romanița Iovan a spus că este foarte mândră de realizările fiului ei și de faptul că acesta a devenit un tânăr independent, iar soția lui va fi recunoscătoare.

„Soția lui va fi recunoscătoare, fiindcă Albert știe să spele la mașină, și rufe, și vase. „Mama, vreau să câștig niște bani”, mi-a zis. I-am dat să spele rufele. Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată. Și venea prea des, până când i-am zis: „Nu mai spăla deloc, ești prea scump pentru mine”. Știe să se descurce, până la urmă. Dar continuă să spele vase, rufe, i-am creat independență ”, a mai spus creatoarea de modă.

Romanița Iovan în vacanță

Romanița Iovan în vacanță

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Romanița Iovan, în costum de baie la 54 de ani. Află secretele ei

Citeste si: Ce decizie a luat Romanita Iovan dupa pierderea sarcinii: "Trebuie sa ne respectam unul pe altul"


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a slăbit Romanița Iovan 24 de kilograme. Ce dietă a urmat vedeta

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cât de bine arată Romaniţa Iovan la 54 de ani! FOTO

Ce face Romanita Iovan la 53 de ani ca sa arate perfect

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Să nu îți fie teamă niciodată că ești singur.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri