Idei simple de decor pentru masa de Paște

idei de decor pentru masa de paste
Idei simple de decor pentru masa de Paște

Chiar și masa de Paste trebuie să fie decorată în fiecare an. Însă știați cum o puteți face în acest an?

Aflați din rândurile următoare care sunt ideile pe care le puteți lua în considerare, atunci când vă doriți să decorați frumos, masa de Paște.

 

Decor de masă cu elemente din ceramică

O primă idee de luat în calcul atunci când vine vorba despre decorul mesei pentru Paște, este reprezentată și de adăugarea elementelor din ceramică. Cu alte cuvinte, puteți alege o vază, care să se potrivească cu cănile pe care le veți utiliza la masa de Paște, dar și un bibelou cu un iepuraș, pe care îl

puteți așeza direct pe masă sau pe un suport din lemn. În vază puteți alege să puneți câteva flori de primăvară, pentru a colora masa, dar și câteva ouă fierte, albe sau roșii, în funcție de preferințe, pe care să le înveliți pe jumătate în folie aurie de aluminiu.

Citește și: Idei sănătoase. Ouă vopsite natural de Paște

decoratiuni pentru masa de paste
Idei simple de decor pentru masa de Paște[Sursa foto: freepik]

Citește și: 11 fapte interesante despre Paște

Decor de masă cu elemente din lemn și polistiren

O altă idee de luat în calcul pentru decorul mesei de Paște este și cea în care vom achiziționa câteva elemente din lemn, pe care vom așeza alte decorațiuni specifice, dar și acele ouă din polistiren pictate și iepurași îmbrăcați în hăinuțe. Puteți adăuga lângă aceste decorațiuni și câteva flori specifice sezonului.

În plus, pentru a adăuga un plus acestui decor, puteți alege să puneți ouăle pictate într-o colivie de dimensiuni mici.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Idei simple de decor pentru masa de Paște[Sursa foto: freepik]

Decor de masă cu flori artificiale și coșulețe

Pe lângă farfuriile asortate care se vor regăsi pe masa de Paște, cu șervețelul asortat și tacâmurile, puteți adăuga decorului și câteva mici coșulețe din loc în loc, în care se vor așeza câteva paie, apoi ouăle vopsite.

De asemenea, în centrul mesei puteți alege un model de flori lunguiețe, decorative și artificiale, pe care să le puneți. În plus, nu strică nici câteva mici bibelouri cu iepuraș.

masa de paste
Idei simple de decor pentru masa de Paște[Sursa foto: freepik]

Decor de masă cu ornament din flori, frunze și ouă

În funcție de cum și unde este așezată masa de Paște, puteți concepe un ornament rotund care să aibă ca bază un cerc din lemn, pe care să coasem o bucată de material, la alegere, pentru ca ulterior să așezăm și înfigem pe margine diverse flori,

frunze, la alegere, iar printre acestea, vom lipi și câteva ouă colorate din polistiren.

oua artificiale pentru masa de paste
Idei simple de decor pentru masa de Paște[Sursa foto: freepik]

Decor de masă cu lumânări parfumate și tăviță cu ouă

Pentru un decor  în nuanțe neutre, puteți achiziționa o tăviță de dimensiuni mici, din lemn, pe care să așezați o bucată de material tot într-o nuanță neutră, peste care să puneți diverse decorațiuni specifice de Paște, precum ouă, flori artificiale și iepurași.

În plus, puteți adăuga lângă acest decor și câteva lumânări parfumate, pentru a aduce o atmosferă plăcută la masa de Paște.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț- kanald.ro

Citește și: Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...- stirilekanald.ro

flori artificiale pentru masa de paste
Idei simple de decor pentru masa de Paște[Sursa foto: freepik]

Decor de masă cu lumânare parfumată, coș cu ouă și vază cu flori

De asemenea, puteți alege un loc pe masă în care să așezați un mic ornament, format dintr-o lumânare parfumată, după propria dorință, în ceea ce privește aroma, apoi să puneți și un mic coșuleț colorat și frumos pentru Paște, în care să adaugați fie ouă fierte, pe care urmează să le consumați, fie ouă din polistiren, colorate. De asemenea, puteți să faceți acasă și câteva flori din crenguțe reale, pe care să înfigeți bucăți mai mici și mai mari de vată, până când veți obține mai multe, pentru a forma un buchețel de pus în vază, bineînțeles, pe lângă alte astfel de decorațiuni specifice de Paște.

Idei simple de decor pentru masa de Paște[Sursa foto: freepik]

Decor de masă cu stropitoare, iepuraș și căsuță

Nu în ultimul rand, pot exista nenumărate decorațiuni specifice pe care să le așezați pe masa de Paște, însă cu siguranță puteți alege și o stropitoare, de dimensiuni potrivite, în care să așezați câteva flori artificiale, pe margine să înfigeți câteva ouă colorate din polistiren și alte decorațiuni din lemn. Lângă această decorațiune principală, mai puteți pune un bibelou iepuraș, dar și o căsuță.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

Idei simple de decor pentru masa de Paște[Sursa foto: freepik]Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

11 fapte interesante despre Paște

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies