Idee vestimentară care a salvat-o pe Anamaria Prodan. Şi-a făcut bluză dintr-un batic


Idee vestimentară care a salvat-o pe Anamaria Prodan. Şi-a făcut bluză dintr-un batic


In articol:

Anamria Prodan a avut o idee vestimentară ieşită din comun. Dacă la cel mai recent eveniment monden la care a participat a reuşit să uimească pe toata lumea şi acum nu încetează să-şi lase fanii cu gura căscată.

Anamaria şi-a legat un batic în loc de bluză şi, recunoaştem, îi vine chiar ideal. Fanii i-au lăsat sute de comentarii admirative.

Anamaria Prodan a atras toate privirile la un eveniment monden. Vedeta a purtat o ținută incendiară.

Anamaria Prodan este într-o formă fizică de invidiat și nu se sfiește să se mândrească cu silueta de adolescentă. După ce dietele au ajutat-o să scape de kilogramele în plus, soția lui Reghe optează din ce în ce mai des pentru ținute sumare.

Recent, prezentă la un eveniment monden, Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie complet transparentă, atrăgând toate privirile din jur. Mândră de ținuta care îi dezvăluia formele perfecte, ea a publicat mai multe fotografii din seara cu pricina.

ana maria

Cum au reacționat fanii când au văzut ținuta purtată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 430 de mii de urmăritori pe pagina ei de Instagram și strânge mii de aprecieri de fiecare dată când urcă o fotografie nouă. Nici mesajele nu lipsesc și nu toată lumea este de acord cu tot ceea ce face, unele dintre imaginile cu ea provocând controverse între internauți.

Nici ținuta de la ultimul eveniment monden nu a scăpat de criticile urmăritorilor. Dacă unii au lăudat-o pentru faptul că are un trup perfect la cei 46 de ani ai săi, alții nu au fost deloc încântați de ținuta care dezvăluia aproape tot.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Reguli noi pentru românii care se întorc din străinătate! În ce condiții nu se impune carantina sau izolarea?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri