Iata de ce uleiul se foloseste o singura data la prajit


Iata de ce uleiul se foloseste o singura data la prajit

Specialistii sustin ca cele mai bune uleiuri pentru prajit sunt cele care au o temperatura de ardere mai mare de 180 grade Celsius. Acestia mai sustin ca este indicat sa prajiti o singura data intr-un ulei si nu sunt recomandate cele presate la rece.

Cercetatorii sustin ca cele mai indiate uleiuri pentru gatit sunt: de palmier, nehidrogenat, bogat in vitaminele A si E si uleiul de nuca de cocos, nehidrogenat. Uleiul de palmier este usor de digerat.

Uleiul de floarea soarelui nu este recomandat pentru prajeli deoarece elibereaza substante cancerigene si are un continut scazut de acizi grasi.

Uleiul de soia este benefic pentru scaderea colesterolului, in timp ce pentru persoanele cu probleme cardiace este indicat uleiul de rapita.

Sursa: realitatea.net
 


Abonează-te pe

Citește și:

Preparat natural cu miere pentru detoxifierea intestinelor

Bombă în showbiz! Au DIVORȚAT în secret după 10 de căsnicie

O fetita de 12 ani a mancat o mandarina, iar apoi a murit. Greseala pe care a facut-o micuta

Acestor zodii li se vor implini toate visele pana la finalul anului! Sunt cele mai norocoase!

Sfecla rosie pusa la murat - E gata in doar 12 ore

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine a fost Jacqueline Kennedy Onassis: cea mai iubită Primă Doamnă a Americii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri