Iată colecţia spectaculoasă de încălţări a frumoasei Adelina Pestriţu! E incredibil câte perechi are în dressing! EXCLUSIV!


Adelina Pestriţu, colecţia ei spectaculoasă de încălţări! E incredibil câte perechi are în dressing!

Adelina Pestriţu, colecţia ei spectaculoasă de încălţări! E incredibil câte perechi are în dressing!

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Fiecare fotografie postată de vedetă obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Ade fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

De curând, protagonista noastră le-a făcut o supersurpriză prietenilor ei de pe insta invitându-i pe aceştia la un tur virtual al dressing-ului ei. Ooo, şi ce minunăţii se ascundeau acolo…

Citeste si: Doamnelor, priviţi şi suspinaţi! Aceasta este colecţia fabuloasă de încălţări a Adelinei Pestriţu! FOTO!

Citeste si: Adelina Pestriţu, surpriză URIAŞĂ din partea lui Virgil! Uite ce a putut să ne spună despre vedetă când ea nu era de faţă! Ce părere ai? EXCLUSIV!

Influencer-ul are o colecţie de încălţări care le-a lăsat pe doamne şi domnişoare fără cuvinte, plus o sumedenie de haine, dar şi o mască veneţiană superbă.

Dar să revenim totuşi la colecţia de încălţări, căci nu putem să trecem aşa repede peste ea, doamnelor. În prezent, fosta prezentatoare tv are în jur de 400 de perechi de încălţăminte, asta după ce a făcut o curăţenie generală şi a donat multe dintre ele. Şi-a şi achiziţionat însă câteva "bijuterii" cu tocuri, Adelina recunoscând că pantofii sunt mica ei...obsesie.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Doamne, ce a putut să facă Jador! Dovada clară că artistul are un suflet mare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri