Doamnelor, priviţi şi suspinaţi! Aceasta este colecţia fabuloasă de încălţări a Adelinei Pestriţu! FOTO!


Adelina Pestriţu şi-a prezentat colecţia de încălţări! Are suficiente perechi cât pentru trei boutique-uri!

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete din România, mărturie stând milioanele de urmăritori pe care frumoasa brunetă îi are pe reţelele de socializare.

Fiecare fotografie postată de vedetă obţine zeci de mii de aprecieri şi sute de comentarii, Ade fiind una dintre puţinele persoane publice care chiar răspund la majoritatea comentariilor primite.

De curând, protagonista noastră le-a făcut o supersurpriză prietenilor ei de pe insta invitându-i pe aceştia la un tur virtual al dressing-ului ei. Ooo, şi ce minunăţii se ascundeau acolo…

Influencer-ul are suficiente haine cât să-şi deschidă trei boutique-uri, are zeci de perechi de ochelari de soare de la firme exclusiviste şi, nu în ultimul rând, o colecţie de încălţări care vor face toate urmaşele Evei să suspine...

Pantofi cu toc, sandale fine, bocanci, espadrile, ciocate, adidaşi, cizme, saboţi, ce mai, de toate găseşti în dressing-ul Adelinei… Recent, vedeta a făcut o curăţenie timpurie de primăvară şi şi-a aranjat ca la carte încălţămintea. Sublimă privelişte, doamnelor!


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Soţia lui Mihai Gâdea arată senzaţional! Din fotografii, poţi să juri că Agatha este sora fiicei sale adolescente!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri