Iata ce presupune un Craciun in stil Feng Shui


Specialistii spun ca prin elementele Feng Shui putem scapa de stres si oboseala.

Pentru inceput, trebuie sa determinam sectoarele din casa cu ajutorul unei busole. Asa aflam unde nu trebuie sa punem bradul.

"Sa evitam pe cat posibil zona de est. In est nu trebuie sa avem luminite de culoare rosie, e de preferat sa nu avem nici brad, nici plante, ci sa punem foarte multe obiecte din metal. Obiecte din metal pot fi chiar clopotei de Craciun. Putem sa avem un bol cantator care scoate un sunet minunt si are capacitatea de a dizolva energiile negative. Ar fi o idee foarte buna sa avem in zona de SV 2014 bradul de Craciun", a explicat Diana Roman, specialist Feng Shui la Romania TV.

Si masa de Craciun trebuie amplasata in Sud Vest. Daca totusi nu reusim acest lucru, exista solutii.

"Daca masa e pusa pt ca asa ne obliga spatiul in Est, e important sa nu punem nimic rosu, sa nu punem lumanarele si sa cautam beteala, clopotei, tacamuri din metal, de culoare argintie, aurie, deci sa evitam tot ce inseamna culoare vie", mai spune specialistul.

Este bine sa evitam insa si Nord Vestul si Sudul casei.

"In N-V este energia anuala care aduce piedici, obstacole, intarzieri, accidente, si e bine sa nu dinamizam zona prin activitatea noastra, ci sa punem decoruri de metal", a declarat Diana Roman.

Specialistii spun insa ca in Feng Shui exista 144 de tipuri de case, iar pentru a afla mai detaliat ce elemente ne ajuta sa ne bucuram de armonie, trebuie sa facem o consultatie personalizata.
Sursa:www.dcnews.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Vaccin pentru coronavirus! În cât timp va fi disponibil? „E o provocare!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri