“Iată ce face! Șantaj, amenințări…” Cristina Cioran, reacție dură după ce Alex Dobrescu a făcut publice conversații intime cu ea


Cristina Cioran a oferit o primă reacție la adresa fostului ei iubit, Alex Dobrescu, după ce a postat câteva mesaje intime dintre ei.


In articol:

Cristina Cioran a avut o reacție destul de acidă pentru fostul ei iubit, Alex Dobrescu, după ce a făcut publice câteva mesaje intime dintre ei. Alex Dobrescu a mărturisit că se pregătesc de pasul cel mare, și că totul este perfect între cei doi, însă, la puțin timp, vedeta a venit cu o serie de declarații dure la adresa lui.

Așadar, se vede cu ochiul liber că lucrurile nu stau cum trebuie între ei, și că nu există vreo speranță de împăcare. Relația dintre Cristina Cioran și Alex Dobrescu a fost pusa sub semnul întrebării în ultima vreme. În timp ce fostul iubit al Cristinei Cioran declară că s-a împăcat cu aceasta, și că lucrurile merg bine, vedeta a făcut o serie de mărturisiri controversate, ce intrigă pe toată lumea.

Citește și: “Mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume.” Alex Dobrescu s-a împăcat cu Cristina Cioran, iar acum își fac planurile de nuntă

Cristina Cioran, reacție dură după ce Alex Dobrescu a făcut publice conversații intime cu ea

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu au luat-o pe drumuri separate. Primele declarații ale vedetei după despărțire: “O despărțire ca oricare alta.”

Cristina Cioran, reacție acidă pentru Alex Dobrescu

Alex Dobrescu a postat pe data de 14 Noiembrie, o serie de capturi din conversația cu Cristina Cioran, în care își adresează cuvinte urâte, folosesc un limbaj neadecvat, și își aduc numeroase injurii în mod reciproc. La puțin timp după, vedeta a reacționat acid la adresa lui Alex Dobrescu. Cristina Cioran s-a abținut și a încercat din răsputeri să fie cât mai discretă în ceea ce privește separarea de Alex Dobrescu, însă fostul partener a postat totul pe rețelele de socializare, astfel că vedeta nu a mai putut ține toate lucrurile pentru ea, așa că a răbufnit. Vedeta a publicat un mesaj în care dă de înțeles că Alex Dobrescu nu acceptă separarea, și preferă să se folosească de social media pentru a o șantaja și amenința.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj. Amenințări. Minciuni. Îmi dau seama că e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec, mai e puțin”, a fost mesajul postat de Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor. Vedeta a fost cerută în căsătorie

Cristina Cioran, reacție dură după ce Alex Dobrescu a făcut publice conversații intime cu ea

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este iubitul Cristinei Cioran. ,,Nimic nu este întâmplător”

Alex Dobrescu a făcut publice conversații intime cu fosta parteneră de viață

Alex Dobrescu și-a luat urmăritorii prin surprindere în momentul în care a postat câteva capturi ale mesajelor dintre el și mama copilului său, în care amândoi își aduceau injurii, și foloseau cuvinte grele. Cristina Cioran a reacționat dur la adresa fostului partener, și l-a acuzat de șantaj.

Citește și: Cristina Cioran, despre cererea în căsătorie de la botezul fiicei sale: „Am avut emoții, am plâns…”

Cristina Cioran, reacție dură după ce Alex Dobrescu a făcut publice conversații intime cu ea

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au luat-o pe drumuri separate. Primele declarații ale vedetei după despărțire: “O despărțire ca oricare alta.”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor. Vedeta a fost cerută în căsătorie

“Mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume.” Alex Dobrescu s-a împăcat cu Cristina Cioran, iar acum își fac planurile de nuntă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri