Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor. Vedeta a fost cerută în căsătorie


Cristina Cioran radiază de fericire, după ce a fost cerută în căsătorie. Cu toate că spunea că nu va trece la următorul pas cu Alex Dobrescu, viața i-a adus pe alt drum, iar lucrurile au luat o întărsătură foarte rapidă.


In articol:

Cristina Cioran este foarte fericită, după ce Alex Dobrescu a decis să treacă la pasul următor și să o ceară de soție. Iată ce a spus vedeta, despre acest eveniment important din viața ei.

Citeste si: Cine este iubitul Cristinei Cioran. ,,Nimic nu este întâmplător”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor

Cu toate că în ultima vreme au mai întâmpinat probleme, viața i-a oferit o surpriză la care nu s-ar fi gândit. Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, a trecut la pasul următor și a cerut-o în căsătorie.

Momentul a fost foarte emoționant, deoarece la prima oră a dimineții, Alex Dobrescu i-a adresat întrebarea, chiar dacă inelul încă nu sosise, vedeta a răspuns foarte rapid cu răspunsul evident.

Cu toate că inelul nu a fost prezent, Alex Dobrescu a avut grijă să îi ofere un buchet superb de flori, care a uimit-o pe vedetă. Ea a spus că a fost cerută de soție la prima oră, ca nu cumva să se gândească prea mult.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile”, a dezvăluit Cristina Cioran, în cadrul unui interviu.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Cioran nu își dorește să se mărite cu tatăl copilului ei. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu avem în plan așa ceva”

Ce a mai dezvăluit vedeta

Nu este prima oară când Alex Dobrescu o cere de căsătorie, dar de fiecare dată cei doi au decis că nu este cazul să se grăbească. Cu toate acestea, momentul a fost unul important pentru cei doi, iar acum pregătirile sunt în toi.

Cristina Cioran a spus că nu știe când va avea loc nunta și a declarat despre partenerul său de viață că este o persoană foarte expansivă și că îl va lăsa pe el să se desfășoare.

„Nu știu deocamdată, în niciun caz azi nu se căsătorim, ar fi și imposibil din punct de vedere legal să te înscrii și oficiul stării civile, bine, dacă nu s-a dus deja acum să înscrie, nici nu știu. El e o persoană foarte expansivă și îi place să facă surpriză și îl las pe el să se desfășoare”, a mai povestit vedeta.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trecut la pasul următor

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristina Cioran a anulat botezul fetiței ei! Petrecerea era planificată pentru anul acesta: „Trebuia acum în noiembrie, dar am anulat”


Abonează-te pe

Citește și:

,,Mi-ar plăcea o fetiță.” Cristina Cioran, despre o a doua sarcină

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este iubitul Cristinei Cioran. ,,Nimic nu este întâmplător”

Cum a slăbit Cristina Cioran 8 kilograme în 10 zile. Ce dietă a ținut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Anunț de mare interes pentru români! Noi zi libere, prevăzute în Codul Muncii. Când vor fi acordate
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri