Iata care sunt cele mai neobisnuite animale de companie!


Iata care sunt cele mai neobisnuite animale de companie!

Nu toata lumea viseaza la un caine sau o pisica, unii vor ca animal de companie vietati mai putin obisnuite. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, uite ce animale poti sa cresti!

 

Aricii- in ciuda tepilor cu care sunt inzestrati, aricii sunt animale foarte prietenoase. Sunt animale de companie excelente pentru ca sunt usor de crescut. Ai grija doar sa le acorzi suficienta atentie, pentru a se obisnui cu tine, mai ales cand sunt mici. Si inca ceva, aceste animale sunt nocturne asa ca ai grija sa ii lasi suficienta mancare cand mergi la somn.
Magarusii- daca locuiesti la casa, trebuie sa  cresti un magarus.
Sunt grozavi mai ales daca ai copii. Ai grija, magarusul se simte singur asa ca cel mai bine este sa cumperi doi, pentru a-si tine companie.
Caprele pitice- sunt adorabile insa sunt destul de greu de crescut. Sunt galagioase si au nevoie de spatiu pentru a alerga.
Serpii Boa Constrictor-  sunt animale care nu iti vor da prea multe batai de cap. Este in regula sa ii cresti si in apartament si nu sunt periculosi deoarece nu cresc foarte mult.
Tarantulele- ideale pentru cine nu sufera de arahnofobie. Tarantulele se hranesc cu insecte  vii asa ca pregateste-te de vanat!

Aricii- in ciuda tepilor cu care sunt inzestrati, aricii sunt animale foarte prietenoase. Sunt animale de companie excelente pentru ca sunt usor de crescut. Ai grija doar sa le acorzi suficienta atentie, pentru a se obisnui cu tine, mai ales cand sunt mici.

Si inca ceva, aceste animale sunt nocturne asa ca ai grija sa ii lasi suficienta mancare cand mergi la somn.

Magarusii- daca locuiesti la casa, trebuie sa  cresti un magarus. Sunt grozavi mai ales daca ai copii. Ai grija, magarusul se simte singur asa ca cel mai bine este sa cumperi doi, pentru a-si tine companie.

Caprele pitice- sunt adorabile insa sunt destul de greu de crescut.

Sunt galagioase si au nevoie de spatiu pentru a alerga.

Serpii Boa Constrictor-  sunt animale care nu iti vor da prea multe batai de cap. Este in regula sa ii cresti si in apartament si nu sunt periculosi deoarece nu cresc foarte mult.

Tarantulele- ideale pentru cine nu sufera de arahnofobie. Tarantulele se hranesc cu insecte vii asa ca pregateste-te de vanat!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri