Iancu de la Puterea dragostei este într-o relație cu una dintre fostele concurente?

Iancu de la Puterea dragostei

Fostul concurent s-a lăsat fotografiat în piscină, alături de una dintre cele mai îndrăgite concurente, iar acum în mașină.

La scurt timp după ce Iancu Sterp a fost filmat într-o piscină alături de o fostă concurentă de la Puterea dragostei, au ieșit la iveală mai multe detalii despre relația celor doi.

Fratele lui Culiță Sterp a fost surprins în piscină alături de Simona Braboveanu, fosta lui colegă din primul sezon al emisiunii.

Despre cei doi s-a zvonit de mai multe ori că ar avea o legătură amoroasă, însă cei doi nu au dorit să spună prea multe despre ce este între cei doi.

Invitați la ziua de naștere a Siminei Loica, Iancu Sterp și Simona au fost protagoniștii unui moment halucinant. În timpul unei provocări, cei doi au fost împinși în apă.

Iancu de la Puterea dragostei
Iancu de la Puterea dragostei si Simona[Sursa foto: Captură KANAL D]

Însă cei doi nu au stat prea mult pe gânduri odată ce au ajuns în apă și au renunțat imediat la haine. Simona a dezvăluit un costum de baie, iar Iancu a avut grijă de ea, să nu fie prea mult acoperită de apă.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Iancu de la Puterea dragostei
Iancu de la Puterea dragostei și Simona[Sursa foto: Captură KANAL D]

La scurt timp de la această întâmplare, Simona și Iancu s-au filmat în mașină, în timp ce ascultau muzică.
Îmbrăcați elegant, cei doi s-au distrat de minune, semn că între ei ar putea fi ceva mai mult.

Iancu de la Puterea dragostei
Iancu de la Puterea dragostei si Simona Braboveanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Iancu Sterp, relație secretă cu Ella de la Puterea dragostei?

Dacă relația cu Simona pare să fie una serioasă, ei bine, Iancu are o relație specială și cu o altă fostă concurentă de la Puterea dragostei.

Fratele lui Culiță Sterp ar fi din ce în ce mai apropiat de Ella, mai ales că în urmă cu câteva luni au fost la un pas de a forma un cuplu.

Iancu de la Puterea dragostei și Ella
Iancu de la Puterea dragostei și Ella, în emisiune[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună.

Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situașia de a da explicații despre alte domnișoare.

Deci, da, cred că acum Ella și Iancu sunt în tatonări cât se poate de serioase, iar probabil zilele viitoare se va afla dacă au decis să fie împreună, să își asume o relație sau nu”, a spus o sursă apropiată de Iancu Sterp pentru Wowbiz.ro.

 

Sursa: wowbiz.roCitește și:

Bianca Comănici, concurentă în următorul sezon "Bravo, ai stil!"? Primele declarații ale frumoasei brunete!

Deea de la Puterea Dragostei s-a dat de gol! Și-a găsit marea iubire în afara emisiunii!

ego.ro Ce se dă de pomană de Acoperământul Maicii Domnului. Alimentele care se împart

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies