Iancu de la Puterea dragostei este într-o relație cu una dintre fostele concurente?

Iancu de la Puterea dragostei
Iancu de la Puterea dragostei surprins cu Simona

Fostul concurent s-a lăsat fotografiat în piscină, alături de una dintre cele mai îndrăgite concurente, iar acum în mașină.

La scurt timp după ce Iancu Sterp a fost filmat într-o piscină alături de o fostă concurentă de la Puterea dragostei, au ieșit la iveală mai multe detalii despre relația celor doi.

Fratele lui Culiță Sterp a fost surprins în piscină alături de Simona Braboveanu, fosta lui colegă din primul sezon al emisiunii. Despre cei doi s-a zvonit de mai multe ori că ar avea o legătură amoroasă, însă cei doi nu au dorit să spună prea multe despre ce este între cei doi.

Invitați la ziua de naștere a Siminei Loica, Iancu Sterp și Simona au fost protagoniștii unui moment halucinant. În timpul unei provocări, cei doi au fost împinși în apă.

Iancu de la Puterea dragostei
Iancu de la Puterea dragostei si Simona[Sursa foto: Captură KANAL D]

Însă cei doi nu au stat prea mult pe gânduri odată ce au ajuns în apă și au renunțat imediat la haine. Simona a dezvăluit un costum de baie, iar Iancu a avut grijă de ea, să nu fie prea mult acoperită de apă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Iancu de la Puterea dragostei
Iancu de la Puterea dragostei și Simona[Sursa foto: Captură KANAL D]

La scurt timp de la această întâmplare, Simona și Iancu s-au filmat în mașină, în timp ce ascultau muzică.
Îmbrăcați elegant, cei doi s-au distrat de minune, semn că între ei ar putea fi ceva mai mult.

Iancu de la Puterea dragostei
Iancu de la Puterea dragostei si Simona Braboveanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Iancu Sterp, relație secretă cu Ella de la Puterea dragostei?

Dacă relația cu Simona pare să fie una serioasă, ei bine, Iancu are o relație specială și cu o altă fostă concurentă de la Puterea dragostei. Fratele lui Culiță Sterp ar fi din ce în ce mai apropiat de Ella, mai ales că în urmă cu câteva luni au fost la un pas de a forma un cuplu.

Iancu de la Puterea dragostei și Ella
Iancu de la Puterea dragostei și Ella, în emisiune[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Vorbesc des la telefon, mai vorbesc și pe video. S-au și întâlnit de câteva ori, deși nu cred că au avut parte de prea multe momente intime, mai ales că Ella locuiește acum cu Manuela și că, în fiecare seară, cele două stau împreună. Dar, cu siguranță, se petrece ceva între ei, mai ales că Ella refuză orice altă întâlnire, și nu duce lipsă de admiratori, iar Iancu este atent din cale afară să nu fie pus în situașia de a da explicații despre alte domnișoare.

Deci, da, cred că acum Ella și Iancu sunt în tatonări cât se poate de serioase, iar probabil zilele viitoare se va afla dacă au decis să fie împreună, să își asume o relație sau nu”, a spus o sursă apropiată de Iancu Sterp pentru Wowbiz.ro.

 

Sursa: wowbiz.roCitește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Deea de la Puterea Dragostei s-a dat de gol! Și-a găsit marea iubire în afara emisiunii!

Adela Popescu, așa cum doar Radu Vâlcan o vede. Cum arată actrița în lenjerie provocatoare, după 3 copii FOTO

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Bianca de la Puterea dragostei a intrat în depresie: „Am stat patru zile în casă, nu am ieșit deloc”

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies