Iancu Sterp, ipostaze fierbinţi, în piscină, cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei! Cine este tânăra cu pricina?


Iancu Sterp şi Simona de la Puterea Dragostei, ipostaze romantice în piscină! Imagini de senzaţie!


In articol:

Iancu Sterp este un bărbat singur, frumos, celebru şi înstărit, calităţi ce atrag ca un magnet reprezentantele sexului frumos. Atât la Puterea Dragostei cât şi la Survivor, protagonistul nostru a făcut numeroase "victime". El a avut însă doar două relaţii oficiale şi asumate. Prima, cu Roxana Buzoiu şi a doua cu frumoasa Denisa.

Nu au lipsit însă nici flirturile cu Bianca, Ella, Berna sau Simona. Ei bine, cu ultima de pe lista noastră, dar nu cea din urmă, tânărul a fost surprins în ipostaze incendiare, la piscină.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Iancu Sterp şi Simona de la Puterea Dragostei, ipostaze romantice în piscină! S-au mângâiat zeci de minute!

Aceştia au îmbinat utilul cu plăcutul şi, după ce au lucrat pentru un proiect comun, au înotat şi s-au hârjonit zeci de minute în bazin.

După cum puteţi observa, protagoniştii noştri se simt extrem de confortabil atât de apropiaţi, iar costumul de baie sexy al Simonei nu pare să-l inhibe deloc pe fratele lui Culiţă Sterp.

Interesant este că, după ce Simona a avut o tentativă de început de relaţie cu celebrul artist, în ultima vreme apare tot mai des în braţele fratelui mai mic al acestuia.

S-a spus că Ella a avut o relaţie cu Iancu Sterp! Ce spune frumoasa brunetă?

Ella de la Puterea Dragostei a vorbit despre actuala legătură cu fostul războinic de la Survivor România.

Citeste si: Mama lui Iancu Sterp, detalii incendiare despre relaţia cu tatăl copiilor ei! "Pe Nicolae l-am iubit mult, dar am şi suferit"

Am auzit atât de multe cuvinte grele și neadevărate la adresa mea, încât, ar trebui să vărs râuri de lacrimi. Încerc totuși să nu mai bag în seamă nimic, să merg mai departe. În ceea ce-l privește pe Iancu, este adevărat,vorbim de două săptămâni. El a fost cel care mi-a scris pe adresele de socializare, însă nu avem nicio legătură amoroasă, cum se insinuează. Suntem prieteni buni, discutăm prietenește și atât! Vom vedea ce ne va rezerva viața la amândoi, dar, acum, în acest moment, suntem amici, doi oameni care se înțeleg bine! Nimic altceva. Eu nu vreau să mă mai arunc cu capul înainte în nimic, vreau să am linia mea serioasă, să îmi văd de treabă și, cine știe, într-o bună zi, să am lângă mine bărbatul potrivit ”, a declarat Ella, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să știi când cumperi o mașină la mână a doua. ,,Orice vehicul utilizat are propria sa istorie”

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele mai bune alimente ale sezonului. Uite ce poți consuma pentru a-ți menține sănătatea

Festival la parastasul Ionelei Prodan! Muzică și mâncare pe mormântul artistei de muzică populară

Cum să îți realizezi planurile în funcție de cifra destinului. ,,Mulți oameni nici nu visează”

Când apare răul de mișcare la copii și cum trebuie tratat. ,,Urechea internă se ocupă de menținerea echilibrului”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
De ce nu slăbim, deși suntem atenți la ceea ce mâncăm „Stresul ne influențează greutatea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri