„Ia uitați!” Ce a găsit Marcela Fota în buchetul de flori pe care l-a primit. Artista a împărtășit totul cu fanii săi


Marcela Fota a participat joi seară, cu alți artiști, la un spectacol organizat în memoria lui Petrică Mîțu Stoian, la Sala Palatului. La sfârșitul evenimentului, aceasta a avut parte de o surpriză.


In articol:

Marcela Fota și sora ei, Mariana Ionescu Căpitănescu, au fost foarte apropiate de Petrică Mîțu Stoian, iar cele două nu au putut lipsi de la evenimentul care a avut loc pe 18 noiembrie, în memoria marelui artist.

Citește și: Cine este Marcela Fota. „Pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață!”

Ce a găsit Marcela Fota în buchetul de flori pe care l-a primis

Au cântat și și-au adus aminte de momentele petrecute pe scenă alături de Petrică Mîțu Stoian, iar când au ajuns acasă au avut parte de o surpriză pe măsură.

Unul dintre fanii care a fost prezent la eveniment le-a dăruit un buchet de flori în interiorul cărora a atașat o fotografie cu regretatul interpret de muzică populară, iar artista le-a împărtășit imediat fanilor săi.

Buchet Marcela Fota

Buchet Marcela Fota

[Sursa foto: Instagram]

„Ia uitați! Să vedeți! Am primit flori, însă cea mai mare surpriză este aici. Atât de minunat! Cineva a făcut flori, în care ne-a pus poză cu Petre.

Cât de frumos!", a declarat sora Marianei Ionescu Căpitănescu pe Instagram.

 Mariana Ionescu Căpitănescu

Mariana Ionescu Căpitănescu

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu văd de ce ar trebui să fiu judecată.” Marcela Fota, declarații despre relația ei

Petrică Mîțu Stoian, veșnic în inimile colegilor de breaslă

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu un an, dar amintirea acestuia este încă vie în sufletele colegilor. Mariana Ionescu Căpitănescu a spus că el era cel care răspundea de voia bună, iar de fiecare dată avea tot felul de glume cu care își scotea colegii din starea de stres pe care o aveau înainte de a urca pe scenă.

„A fost un an greu. Noi făceam echipă în spectacolele Ansamblului Maria Tănase. El era cel care răspundea de voia bună. Întotdeauna, când ne pregăteam să intrăm în scenă, el era cel care niciodată nu se stresa și ne făcea și pe noi să uităm de emoții cu tot felul de glume. Avea tot felul de glume care să ne scoată din starea de stres pe care noi o simțeam înainte de a merge pe scenă. Eu una am emoții, mereu mă preocupă faptul că trebuie să fiu impecabilă în fața publicului și Petrică, atunci când mergeam la aceleași spectacole, întotdeauna știa această problemă a mea și mereu îmi schimba starea de spirit. Schimba subiectul și mă făcea să mă simt altfel. Cântecele lui, care erau atât de frumoase, lipsesc de pe scenă. Sufletește, el întotdeauna mă suna și vorbeam și nu îmi vine să cred că totuși s-a dus un an în care vorbim despre el la trecut. Pentru noi, pentru cei care am fost aproape de el, a fost o lecție că niciodată nu poți să știi câte zile ai pe Pământ și că trebuie să ne prețuim mai mult, să avem mai mult grijă de noi și să petrecem mai mult timp alături de cei pe care îi iubim. Noi punem mereu pe primul plan publicul și uităm să ne trăim viața noastră. Cumva, asta s-a întâmplat cu el și a fost o lecție pe care eu, personal, mi-am însușit-o. Este foarte regretat și îmi pare foarte rău nu a trăit așa cum stabilisem, ca la 80 de ani să ne întâlnim în parc și să depănăm amintiri despre ce artiști iubiți eram noi, atunci când eram în atenția publicului. Așa ne făcusem un plan, că o să ne întâlnim să depănăm amintiri, dar asta nu se mai poate.", a mărturisit Mariana Ionescu Căpitănescu, într-un interviu recent, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Marcela Fota este criticată pentru că și-a făcut o nouă relație. Cum a reacționat vedeta


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Marcela Fota. „Pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață!”

Sarah Prodan, despre suferința Anamariei Prodan după divorț: Am văzut-o pe mama mea plângând în...

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Marcela Fota este culmea fericirii. Ce cadou de milioane i-a oferit bărbatul care îi este alături

Marcela Fota, fotografie alături de iubitul ei, cu 22 de ani mai tânăr. Artista este în culmea fericirii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine
Siropul de brad si beneficiile sale
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri