„Am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac!" Aurel Pădureanu i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură în valoare de 8.500 de euro


Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste, și fiul lor, Alexandru, au scos din buzunar nu mai puțin de 8.500 de euro pentru un cavou din marmură, demn pentru o mare artistă.


In articol:

Înainte de pomana de un an pentru regretata artistă, Aurel Pădureanu a făcut toate demersurile necesare pentru a o deshuma și a-i face un cavou din marmură albă, exact așa cum și-a dorit Cornelia Catanga.

Citeste si: „Mă descurc foarte greu”. Aurel Pădureanu, aflat într-o situație disperată după ce a primit factura la energie electrică. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească artistul

Aurel Pădureanu a mutat trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga într-un cavou de 8.500 de euro

Văduvul regretatei artiste și fiul lor, Alexandru Pădureanu, au făcut mari sacrificii financiare pentru a-i îndeplini „reginei muzicii lăutărești”, așa cum era cunoscută, o ultimă dorință.

„Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit.

Dacă a murit în condițiile acelea și a fost îngropată în condițiile de atunci cu COVID-ul, măcar atâta satisfacție să am. Conform protocolului COVID-19, am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac.

Dar i-am pus atunci hainele de înmormântare lângă ea.

Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt! M-a ajutat domnul Adriean Videanu”, a declarat pentru Fanatik.ro Aurel Pădureanu.

Citeste si: Patronul clubului Colectiv, care a primit 11 ani de închisoare, este de negăsit! Mama lui spune că nu știe unde e

Aurel Păduraru i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură

Aurel Păduraru i-a făcut Corneliei Catanga un cavou din marmură

[Sursa foto: wowbiz]

Aurel Pădureanu: „Să îi îndeplinim Corneliei ultima dorință”

Soțul Corneliei Catanga a recunoscut faptul că a fost ajutat pentru a putea realiza cavoul din marmură albă, asta pentru că nu se descurcă deloc cu banii. Atât el, cât și fiul lor, au muncit din greu luni întregi pentru a-i îndeplini regretatei artiste ultima dorință. Alexandru Catanga, fiul celor doi s-a angajat și cântă acum într-un local de lux.

„A ieșit foarte frumos, din marmură albă. M-a costat peste 8 500 de euro, dar Cornelia merita acest lucru! A fost un efort extraordinar pentru noi. Atât eu, cât și Alexandru ne-am zbătut să putem să îi facem acest cavou, deși nu ne descurcăm bine pe plan financiar.

Am fost ajutați. Alexandru s-a angajat și cântă undeva… ca să putem amândoi să îi îndeplinim Corneliei ultima dorință. A mai rămas să îi fac acolo ca o carte și să scriem ‘regina muzicii lăutărești”, a mai spus Aurel Pădureanu pentru sursa citată anterior.

 

Abonează-te pe

Citește și:

Fiul Corneliei Catanga se însoară la doar șase luni de la moartea artistei! În ce condiții se va desfășura evenimentul

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, extravaganțe și gesturi romantice în Thailanda. Uite cum o răsfață afaceristul pe vedetă

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Despărțire șoc în showbiz! Fiul Corneliei Catanga și viitoarea lui soție și-au spus adio!

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, împreună de dragul fiului lor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Nu am pe nimeni.” Vlad Gherman a rămas de unul singur, după plecarea Oanei Moșneagu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri