„I-a pus capac la coșciug.” Care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader


Mircea N. Stoian, fostul coleg a lui Dan Capatos, a mărturisit, în urmă cu mai mult timp, despre ce legături amoroase a avut Marcel Toader de-a lungul vieții. Cele două căsnicii cu Maria Constantin și Gabriela Cristea l-ar fi adus la capătul puterilor și al depresiei.


In articol:

Mircea Stoian a declarat că toate au mers cum nu își dorea în viața lui Marcel odată cu despărțirile dureroase de care a avut parte.

Citește și: „E un copil foarte înțelegător.” De ce nu și-a adus Maria Constantin fiul să locuiască alături de ea și de viitorul ei soț

Care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader

Omul de televiziune a povestit despre căsniciile eșuate din viața lui Marcel Toader, dar și despre cum i-a fost afectată viața, după ce a trecut prin mai multe depresii.

Marcel Toader a început să își înece amarul în țigări și în băuturi alcoolice, după separarea de Maria Constantin, iar în momentul în care nu a mai primit comenzi pentru piscine, omul de afaceri a intrat într-o stare de depresie și mai adâncă.

„Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug, ea i-a pus capac la coșciug. Relația lor a fost toxică, la ”Ferma”, unde au participat împreună, încercau să păstreze aparențele. Să ne spună Maria, dacă are curaj, cum a fost în noaptea nunții? Eu știu, dintr-o sursă, și mi-a confirmat și Marcel, înainte de a muri. Din păcate, Marcel nu și-a găsit locul. Era într-o depresie profundă.

N-a știut să facă decât piscine și, pentru că nu a mai avut comenzi, iar Gabriela Cristea, penultima soție, i-a sărit în cap că i-a luat banii, afacerile nu au mai mers bine”, a spus Mircea N. Stoian, despre depresia lui Marcel Toader, pentru playtech.

Care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader

Care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune

Maria Constantin l-a acuzat pe Marcel Toader de infidelitate

Maria Constantin a declarat că infidelitatea acestuia a fost motivul pentru care relația lor s-a terminat, dar și din cauza faptului că bărbatul ajunsese să o ignore total.

„Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am considerat că, decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță. Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine. Eu am aflat prima când a murit și asta pentru că familia la care s-a întâmplat incidentul erau prieteni de-ai noștri. Ei m-au sunat imediat și mi-au cerut numărul băiatului lui. Am aflat într-un mesaj: «Maria, condoleanțe, Marcel a murit»! Cât a stat cu mine, Marcel nu se îngrijea foarte mult. Am avut o discuție cu el când m-am dus să-mi iau niște lucruri. Știam că nu are venituri în perioada respectivă, eu am împărțit cu el jumătate din bani. Cu băiatul lui nu am mai vorbit, mi-aș fi dorit să iau parte la înmormântare. Am trimis o coroană. Dacă ajung la Constanța o să merg să-i pun o lumânare”, a povestit Maria Constantin în cadrul unui interviu.

Care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader

Care este legătura Mariei Constantin cu moartea lui Marcel Toader

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre fosta căsnicie cu Marcel Toader. “Ironia sorții face ca eu să primesc telefonul și să aflu prima că a murit.”


Abonează-te pe

Citește și:

„Am binecuvântarea și susținerea fiului meu.” Maria Constantin, imagine rară cu fiul său din prima căsătorie

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

„A fost surprinzător.” Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mîțu Stoian

“După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri