„A fost surprinzător.” Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mîțu Stoian


Cu toate că a avut unele interdicții impuse prin lege, de familia regretatului Petrică Mâțu Stoian, managerul Ansamblului Maria Tănase, Niculina Stoican, își dorește să organizeze un concert în memoriam.


In articol:

Artista a menționat că va respecta toate doleanțele familiei, dar nu își dorește să renunțe la spectacol, deoarece este singurul mod prin care Petrică Mîțu Stoian poate fi pomenit.

Citește și: Maria Constantin, schimbare neașteptată de stil! Cum arată cântăreața cu breton și cu părul brunet

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mîțu Stoian

Moștenitorii lui Petrică Mîțu Stoian au decis interzicerea numelui artistului în spectacolele de memoriam, unde se vând și bilete, iar acest lucru a dat peste cap organizarea evenimentelor care îi erau închinate artistului.

După evenimentul care a avut loc la Sala Palatului, la care a participat şi Niculina Stoican împreună cu Ansamblul profesionist Maria Tănase, unde numele şi imaginea lui Mitu au fost cenzurate, artista își dorește să îi organizeze și la Craiova un concert în memoriam.

Artista a spus că nu există alt mod de a vorbi cu el, în afară de muzică, iar ea încearcă să respecte decizia familiei acestuia.

„Până la urmă, a fost surprinzător! A fost decizia familiei, încerc şi eu la spectacolul de pe 29 noiembrie, să respectăm legea şi dorinţa familia, dar totuşi să avem grijă să-l pomenim! Pentru că nu există alt mod de a vorbi despre el, decât cântând! El asta a făcut, a cântat.

Să înţelegem că trebuie să existe o graniţă, nu poţi să-l laşi pe el că brand să fie folosit de oricine, oricând, după bunul plac al fiecăruia. Dar, este o diferenţă în a-l folosi într-un fel şi în a insinua că ce se organizează ca spectacol de folclor, pentru a-l pomeni pe Petrică Mâțu Stoian, este doar o chestiune de interes propriu. El a fost angajat la Ansamblul Folcloric Maria Tănase, noi avem imagini din spectacole cu el. Cum să interzici unei instituţii să folosească ce a primit de bună cuviinţă prin faptul că a prestat nişte servicii şi a primit salariu. Este onorant să ţi se facă spectacol de către instituţia la care ai fost angajat. Sper că lucruile se vor schimba, poate nu au înţeles cum să gestioneze astfel de lucruri. Ce este dureros şi înfiorător, e că el nu mai este. Lucrurile astea vor trece, vor fi doar amintiri. Dar el, nu se mai întoarce. Asta este sfâşietor pentru cei care au ţinut la el şi le-a păsat”, a declarat Niculina Stoican.

Citește și: Niculina Stoican, fără costum popular. Cum arată vedeta

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai declarat artista

Ea a mai spus că va fi un spectacol foarte frumos și emoționant, care va fi structurat pe începuturile cu soliștii de la Doina Gorjului.

„Va fi un spectacol foarte frumos şi emoţionant, e structurat pe începuturile lui cu soliştii de la Doina Gorjului. Continuarea cu Maria Tănase, vor fi momente de Mehedinţi cu tineri care trebuie să calce pe urmele celor dinaintea lor pentru că lumea nu începe şi nu se termină cu o generaţie. Am adus din ţară câţiva invitaţi pe care eu îi ştiam aproape de sufletul lui. Spectacolul va avea o poveste şi foarte multă emoţie. Era de datoria noastră ca instituţie şi a mea ca manager să nu las să treacă un an şi el să nu aibă parte de un spectacol în memoriam”, a mai declarat Niculina Stoican.

Sora moștenitoare a lu i Petrică Mîțu Stoian, Maria Tarchila, a mărturisit că și Niculina Stoican a fost notificată să nu folosească numele și imaginea artistului.

„Şi ea are ordonanţă, nimeni nu mai foloseşte imaginea lui Petrică fără acordul nostru! Toată lumea face ce vrea cu imaginea lui. Sunt de acord să se facă melodii în memoria lui Petrică, e foarte frumos, să facă, dar foloase necuvenite, fără să ne întrebe, nu e normal”, a mai mărturisit Maria Tarchila pentru sursa citată.

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian

Niculina Stoican, concert în memoriam pentru Petrică Mâțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist! Ce făcea el, de fapt, când mergea la casa părintească


Abonează-te pe

Citește și:

Constantin Enceanu a spus motivul pentru care nu va fi prezent la evenimentul “În Memoriam Petrică Mîțu Stoian”. “Le-am spus încă de la început că nu ajung!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Constantin Enceanu, dispută cu sora lui Petrică Mîțu Stoian. “Știu că e supărată.”

Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Am vrut să îmi iau zilele." Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri șocante. Ce i s-a întâmplat de-a lungul vieții
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri