Horoscopul saptamanii 18 - 24 decembrie de la Oana Hanganu - Se intampla 4 evenimente astrale majore care vor influenta toate zodiile


Zodiile vor fi influenţate de 4 evenimente astrologice importante. Află ce au pregătit astrele pentru semnul tău zodiacal!

Săptămâna 18-24 decembrie va începe cu Luna Nouă în zodia Săgetător, zodie în care se vor afla şi Soarele, Saturn, Venus şi Mercur retrograd.

BERBEC

Berbecii vor să se distreze alături de vechi prieteni sau să viziteze locuri care au o semnificaţie aparte pentru ei.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Berbec pune accent pe dorinţa nativilor de a călători sau de a socializa, dar şi pe schimbările din carieră, pe care aceştia sunt încurajaţi de astre să le ia in calcul.

Schimbările nu se vor produce peste noapte şi nici nu vor fi uşor de făcut, dar, din 20 decembrie, pentru Berbeci începe o perioadă de restructurare şi transformare în plan profesional, care va dura aproape 3 ani.

Pentru unii nativi, aceste schimbări vor cere noi calificări, noi studii sau mutarea intr-un alt oraş sau chiar în altă ţară, iar pentru alţii, vor aduce noi domenii de activitate, la care, probabil, nici nu s-ar fi gândit în trecut.

Iar Luna Nouă din data de 18 decembrie poate anticipa astfel de schimbări pentru că va amplifica dorinţa Berbecilor de a se perfecţiona profesional sau de a învăţa ceva nou, cum ar fi o limbă străină sau ceva legat de internet si activitatea online.

Dar, pentru mulţi alţi nativi, Luna Nouă din 18 decembrie va fi un bun moment pentru călătorii sau pentru planuri de vacanţă. Şi, cum Mercur va fi, încă, retrograd la momentul de Lună Nouă, s-ar putea ca Berbecii să prefere o vacanţă alături de vechi prieteni sau în locuri care au o semnificaţie aparte pentru ei (de exemplu, casa părintească sau oraşul în care au copilărit).

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri