Horoscopul saptamanii 16 - 22 octombrie de la Oana Hanganu - Luna noua in Balanta schimba destinele zodiilor!


Horoscopul saptamanii 16 - 22 octombrie de la Oana Hanganu - Luna noua in Balanta schimba destinele zodiilor!

Mai mulţi bani pentru Fecioare, mai multă iubire pentru Gemeni. Ce au pregătit astrele pentru toate zodiile.

Mercur va rămâne în Scorpion până în noiembrie şi va amplifica dorinţa noastră de a fi informaţi, pasiunea pentru mistere şi tendinţa de a citi printre rânduri.

În plan amoros, trăirile vor fi intense, la fel ca şi dorinţa de a deţine controlul şi puterea în relaţie.

una Nouă va fi în opoziţie cu planeta Schimbărilor, Uranus, aflată în zodia de foc Berbec.  Se pot spune multe, se pot face reproşuri, se pot lua, la nervi, decizii radicale şi s-ar putea ca, pentru multe relaţii, această Lună Plină să fie un „probă de foc”.

Marte va tulbura apele în unele relaţii, va aduce mai multă pasiune în altele, dar va provoca şi momente de criză şi chiar despărţiri în cuplurile sau colaborările în lucrurile „scârţâie” deja.

BERBEC

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relaţiile nativilor şi pe banii sau avantajele ce pot fi obţinute cu ajutorul altora.

Intrarea planetei Mercur în Scorpion în data de 17 octombrie va provoca multe discuţii în cuplu, în încercarea de a gestiona mai bine bugetul comun.

Prezenţa lui Mercur în Scorpion le poate aduce Berbecilor şi veşti importante privind creditele solicitate sau în derulare, aplicaţiile depuse pentru burse ori diverse finanţări sau negocierile pe marginea unor contracte de afaceri sau colaborări.

Colaborările Berbecilor vor sta sub semnul schimbării şi neprevăzutului, iar Luna Nouă din data de 19 octombrie va fi însoţită de decizii importante.

Dar în aceeaşi zi, opoziţia dintre Soarele aflat în casa Parteneriatelor şi Uranus, aflat în zodia Berbec, îi poate face pe nativi mai impulsivi, crescând riscul unor decizii luate la nervi, cu efecte pe termen lung.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care isi tradeaza marea dragoste in octombrie!

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Viviana Sposub și George Burcea nu se mai înțeleg? Bruneta a spus tot adevărul: „Avem momente tensionate și discuții în contradictoriu”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri