Horoscopul saptamanii 16 - 22 octombrie de la Oana Hanganu - Luna noua in Balanta schimba destinele zodiilor!


Mai mulţi bani pentru Fecioare, mai multă iubire pentru Gemeni. Ce au pregătit astrele pentru toate zodiile.

Mercur va rămâne în Scorpion până în noiembrie şi va amplifica dorinţa noastră de a fi informaţi, pasiunea pentru mistere şi tendinţa de a citi printre rânduri.

În plan amoros, trăirile vor fi intense, la fel ca şi dorinţa de a deţine controlul şi puterea în relaţie.

una Nouă va fi în opoziţie cu planeta Schimbărilor, Uranus, aflată în zodia de foc Berbec.  Se pot spune multe, se pot face reproşuri, se pot lua, la nervi, decizii radicale şi s-ar putea ca, pentru multe relaţii, această Lună Plină să fie un „probă de foc”.

Marte va tulbura apele în unele relaţii, va aduce mai multă pasiune în altele, dar va provoca şi momente de criză şi chiar despărţiri în cuplurile sau colaborările în lucrurile „scârţâie” deja.

BERBEC

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Berbec pune accent pe relaţiile nativilor şi pe banii sau avantajele ce pot fi obţinute cu ajutorul altora.

Intrarea planetei Mercur în Scorpion în data de 17 octombrie va provoca multe discuţii în cuplu, în încercarea de a gestiona mai bine bugetul comun.

Prezenţa lui Mercur în Scorpion le poate aduce Berbecilor şi veşti importante privind creditele solicitate sau în derulare, aplicaţiile depuse pentru burse ori diverse finanţări sau negocierile pe marginea unor contracte de afaceri sau colaborări.

Colaborările Berbecilor vor sta sub semnul schimbării şi neprevăzutului, iar Luna Nouă din data de 19 octombrie va fi însoţită de decizii importante.

Dar în aceeaşi zi, opoziţia dintre Soarele aflat în casa Parteneriatelor şi Uranus, aflat în zodia Berbec, îi poate face pe nativi mai impulsivi, crescând riscul unor decizii luate la nervi, cu efecte pe termen lung.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri