Horoscopul lunii martie 2018: Sensibilitate la cote inalte, trairi sublime sublimate si sentimente nesigure


Horoscopul lunii martie 2018: Sensibilitate la cote inalte, trairi sublime sublimate si sentimente nesigure

Luna martie se arată ca fiind una în care predomină dinamismul. Se arată multe configuraţii astrale importante în prima lună de primăvară, multe dintre ele perfectându-se chiar în aceeaşi zi.

Dar în loc să o judecăm doar prin prisma acestei descrieri sumare, ar fi mai bine să ne aplecăm cu mai multă atenţie asupra întregii sale atmosfere cosmice şi a coloritului său particular.

BERBEC

În jurul datei de 1, nivelul tău de romantism poate creşte destul de mult, fapt care se resimte încă şi în 2. În cursul sau în preajma datei de 4, rămâi cu capul în nori şi eşti într-o pasă introspectivă.

Din 6 încolo, îţi revine din verva cu care faci deliciul celorlalţi în comunicare şi atitudine, dar ai grijă la finanţe. În plus, s-ar putea ca începând din 8 să se tensioneze lucrurile în relaţiile tale.

În cursul sau în preajma lui 11, spontaneitatea ta şi tendinţa de a te plicti repede de ceea ce faci s-ar putea să te aducă la cuţite cu şefii. Încearcă să fii ceva mai consecvent/ă.

În cursul sau în jurul lui 13, rişti să intri iar în conflicte cu figurile autoritare. Din 17 încolo, eşti ceva mai asertiv/ă la locul de muncă, dar este important să nu ajungi să frizezi agresivitatea în raport cu superiorii tăi.

În jurul sau în cursul datei de 20, poate apărea o oportunitatea profesională pe care ar fi de dorit să nu o ratezi. În preajma sau în cursul lui 23, revin în peisaj fricţiunile cu superiorii.

Carisma şi şarmul tău ajung la cote maxime în jurul datei de 28, deci profită de ea la maximum. Din 31 încolo, se pot ivi oportunităţi de valorificare a economiilor şi/sau rotunjire a veniturilor obţinute.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul primaverii. Cateva zodii vor avea un noroc urias. Altele descopera adevaruri tulburatoare

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Horoscop AstroCafe 7 februarie: O zi intunecata pentru zodii, plina de incercari

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

Horoscop complet Astrocafe pentru 6 februarie 2018. Doua zodii se cearta cu o persoana draga

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri