Horoscopul lunii IUNIE 2017! Doua zodii sufera cumplit la inceputul verii - Previziuni COMPLETE


Iunie 2017 este o luna in care toate semnele zodiacului se bucura de o sanatate buna, arata bine si sunt pline de energie! Se pare ca acum interesul pentru cariera scade, familia devenind principala preocupare.

Horoscop iunie 2017 – Balanta

Voi ati intrat intr-o perioada favorabila carierei, iar ea se va intinde si in luna urmatoare. Desi armonia si familia sunt pentru voi foarte importante, va trebui sa faceti mai multe jonglerii pentru a le satisface.

Acum este momentul sa va dedicati carierei si vietii exterioare! Se ivesc noi oportunitati, va bucurati de multa recunoastere si faima, toate direct proportionale cu varsta si statutul din viata. Este o perioada in care altii se vor adapta dupa voi si nu invers, voi fiind cei care creati conditiile!

Horoscop iunie 2017 – Scorpion

Pentru voi casa si familia inca sunt importante si abia dupa data de 28 cariera incepe sa treaca pe primul plan. Abilitatile sociale sunt mai importante decat alte aptitudini si va atingeti scopurile prin negociere si consens.

Este o luna potrivita pentru transformari personale si moderarea exceselor, atat cele de natura fizice cat si mentale sau emotionale. Programele de detoxifiere vor avea cum succesul scontat, mai mult ca niciodata!

Finantele incep sa sa imbunatateasca si vor aparea diverse oportunitati in acest sens.

Horoscop iunie 2017 – Sagetator

Voi aveti o luna plina de romantism si, daca nu sunteti casatorit, e posibil ca in aceasta luna sa o faceti. Sfera sociala in care va incadrati acum este una variata si intalniti oameni de diverse facturi si formatii, de la intelectuali la muncitori, de la oameni practici la mentori religiosi.

Acum, pentru voi, subtilitatile romantice sunt cu mult mai importante decat realitatile practice. Este o luna prospera si aspectele financiare sunt bine sustinute.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri