Horoscopul iubirii pentru luna mai 2022. Surprizele se țin lanț

horoscopul iubirii in luna mai 2022
Horoscopul iubirii pentru luna mai 2022. Surprizele se țin lanț

Consultă horoscopul iubirii pentru luna mai 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Berbec vor avea momente frumoase alături de partener.

Luna mai este o lună aproape perfectă din punct de vedere al romantismului. În timp ce anumiți nativi ascund aspecte importante de partenerii lor, alți nativi sunt deciși să facă pasul cel mare.

Horoscopul   oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

 

Horoscopul iubirii în luna mai 2022

Zodia Berbec

Berbecii au anumite idei care mai de care mai trăsnite. Din această cauză, vor avea pretenții și de la partenerul de viață să se bucure de aceste idei, în egală măsură ca ei. Veți avea parte de adrenalină în viața amoroasă și ar trebui să profitați la maximum.

Zodia Taur

Taurii au inima până în gât, pentru că fac anumite lucruri fără ca partenerul să știe.

Chiar dacă nu sunt grave, tot nu ar trebui să îl înșelați sau să îl mințiți, pentru că este vorba tot despre o trădare. Cel mai bine ar fi să-i spuneți adevărul, pentru a scăpa de presiune.

Zodia Gemeni

Gemenii vor avea parte de o surpriză uriașă din partea persoanei iubite. Datorită acesteia, vi se vor activa sentimente pe care nu credeați că le puteți trăi în acel moment.

Vă veți simți în al nouălea cer și veți avea impresia că povestea de dragoste pe care o aveți este cu adevărat unică.

Zodia Rac

Racii simt că partenerul de viață îi înșală și își propun să facă orice pentru a se convinge dacă este sau nu adevărat. Acest lucru poate însemna chiar să pleci de la locul de muncă și să îl urmărești sau chiar să plătești pe altcineva să o facă.

Luna mai va fi una foarte agitată.

horoscop 2022

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop Leu MAI 2022. Nativii zodiei Leu se vor concentra pe muncă

Zodia Leu

Leii vor ajunge să renunțe la planurile personale, pentru a le accepta pe cele ale partenerului.

Acest lucru înseamnă că situația devine din ce în ce mai complicată. Sunteți îndrăgostiți la maximum, de aceea faceți și aceste sacrificii. Veți accepta ușor propunerile persoanei iubite.

Zodia Fecioară

Fecioarele au parte de câteva emoții din partea partenerului de viață, din cauza unor planuri pe care le intuiesc, însă nu doresc să discute cu voi deocamdată. Veți avea o stare de teamă, din cauza faptului că partenerul neagă tot.

Nu știți dacă să vă așteptați la o surpriză sau dacă se feresc să mărturisească ceva.

Zodia Balanță

Balanțele își găsesc echilibrul și liniștea alături de persoana iubită. Datorită acestui aspect, vă veți afla în situația de a face lucruri cu adevărat trăsnite, pe care nu ați fi crezut că sunteți în stare să le faceți. Adrenalina atinge cote maxime în această lună.

Zodia Scorpion

Scorpionii au parte și ei de multă adrenalină alături de persoana iubită, însă ceva mai normală decât celelalte zodii. Mai exact, vă puteți pierde de un grup cu care călătoriți, să rămâneți blocat într-un loc sau să pierdeți un lucru important. Dar nu contează prea mult, pentru că veți fi împreună. 

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Horoscop Vărsător MAI 2022. Vei primi complimente din partea unor persoane

Zodia Săgetător

Săgetătorii află că partenerul de viață și-au pierdut interesul față de ei, de aceea vor deveni și din ce în ce mai distanți. Datorită inteligenței și a spiritului de observație, veți reuși să găsiți soluții. Veți reuși să depășiți acest impas prin care trece relația voastră.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Zodia Capricorn

Capricornii visează la un anumit lucru care le face plăcere, însă nu îndrăznesc să discute cu partenerul de viață, pentru a nu-l supăra. În a două parte a lunii mai, partenerul vă va surprinde cu o vacanță în străinătate. Veți petrece clipe de neuitat împreună.

Zodia Vărsător

Vărsătorii se simt atât de îndrăgostiți, mai ceva ca în filme. Vor căuta fiecare moment oportun pentru a se bucura împreună cu partenerul. Datorită faptului că persoana iubită rezonează cu sentimentele voastre, urmează să faceți și pasul cel mare.

Zodia Pești

Peștii vor intra într-o relație foarte periculoasă, din care nu se vor alege cu absolut nimic bun. Singurele lucruri cu care vor rămâne sunt amintirile și adrenalina trăită. Încercați să nu răniți persoanele din jur, să nu transmiteți energii negative și să nu vă mai faceți planuri de viitor.

Horoscop kfetele azi

Citeste si: Horoscop chinezesc 1 MAI 2022. Află ce zodie va cere o mână de ajutor

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul zilnic şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop chinezesc 30 APRILIE 2022. Află ce zodie ar putea pierde o sumă de bani

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Horoscop Pești MAI 2022. Nativii zodiei Pești vor obține o promovare

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies