Horoscop chinezesc 1 MAI 2022. Află ce zodie va cere o mână de ajutor

horoscop chinezesc 1 mai 2022

Consultă horoscopul chinezesc al zilei de 1 mai 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unui semn chinezesc primesc sprijin necondiționat.

Horoscopul chinezesc  al

zilei de  1 mai 2022  oferă câteva descrieri generale. Pe plan personal, anumite zodii își doresc să aibă familia aproape. În timp ce anumiți nativi avansează din ce în ce mai mult pe plan profesional, alți nativi întâlnesc obstacole la orice pas.

Horoscopul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.

 

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Şobolan

Nativii guvernați de semnul Șobolanului, au parte de liniște, pace și relaxare, încă din prima zi a acestei luni. Este o zi numai bună de a vă reîncărca bateriile. Bucurați-vă de timpul petrecut în natură, alături de persoanele apropiate.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Bivol

Nativii care se află sub semnul  Bivolului, sunt înconjurați de persoane care le oferă sprijinul necondiționat de care aveau nevoie. Nu uitați totuși să le întoarceți această favoare, în semn de mulțumire. Exact ca o monedă, care are două fete, nu ar trebui să rămâneți datori.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Tigru

Nativii semnului Tigru, vor ca toate lucrurile să fie ca ei, însă trebuie să țină cont și de sentimentele celor din jur.

Poate ar trebui să mai lăsați de la voi. Încercați să mai renunțați în anumite situații, pentru a nu strica prietenii importante.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Iepure

Nativii care se află sub guvernarea semnului de  Iepure, și-au pus pata pe o persoană care face parte din cercul lor de prieteni. Ar trebui să găsiți o modalitate de a-i spune ceea ce simțiți.

Cel mai bine ar fi să o arătați direct prin fapte și gesturi, iar apoi prin cuvinte.

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Horoscop Rac MAI 2022. Nativii zodiei Rac au probleme de comunicare

Citește și: Deea Maxer și noua iubită a lui Dinu, prima confruntare față în față! Marea întâlnire a decurs într-un mod cu totul neașteptat- wowbiz.ro

Citește și: ”Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat” Ce sumă colosală a plătit Valentin Sanfira la spitalul din Italia, după accident- radioimpuls.ro

 

Horoscopul chinezesc din 1 mai 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop chinezesc 1 mai 2022 – Dragon

Nativii guvernați de semnul Dragonului, au o stare de agitație care nu dispare prea ușor. Încă de la primele ore ale dimineții, sunteți în priză și reușiți să rezolvați mai mute sarcini decât v-ați propus inițial. Puteți cere și o mână de ajutor dacă nu vă descurcați până la capăt.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Şarpe

Nativii care se află sub semnul  Șarpelui, au parte de provocări și peripeții pe întreaga durată a zilei. Datorită acestora însă, veți afla mai multe despre persoana de lângă voi. Astfel, veți știi dacă vă va fi alături întotdeauna sau nu.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Cal

Nativii semnului Cal, nu se simt în largul lor sub nicio formă, încă de dimineață. Veți avea sentimentul că nimic nu merge așa cum vă doriți. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă dați bătuți, ci ar trebui să luptați mai mult pentru ceea ce vă doriți cu adevărat.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Capră

Nativii care se află sub guvernarea semnului  Capră, ar trebui să profite din plin de această zi liberă, pentru a se axa pe activitățile preferate de ei. Puteți opta pentru o plimbare cu bicicleta sau cu rolele, în aer liber. Încărcați-vă cu energie, direct de la sursă.

Horoscop kfetele azi

Citeste si: Horoscop Fecioara MAI 2022. Unii nativi vor avea parte de o mărire de salariu

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Maimuţă

Nativii guvernați de semnul Maimuță, ar trebui să acorde mai multă atenție oamenilor din jur. Astfel, veți putea învăța și voi nenumărate lucruri, chiar și de la persoane străine. Aceștia vă pot oferi unele dintre cele mai importante lecții de viață.

Citește și: Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- Zborurile care au salvat sute de copii cu afecțiuni grave. Adelina Toncean: ”Mi se pare atât de emoționant când văd zborurile noastre pe tabela aeroportului și avionul pregătit. Realizezi de cât este în stare omenirea”- stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Cocoş

Nativii care se află sub semnul  Cocoșului, pun mâna pe telefon și își sună familia, pentru a petrece mai mult timp împreună. Poate reușiți să vă întâlniți mai mult, pentru că a trecut ceva vreme de când nu v-ați mai regăsit. Profitați de aceste momente.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Câine

Nativii semnului Câine, au mare nevoie de odihnă și relaxare. În ultima vreme ați desfășurat anumite activități care v-au adus stres și oboseală. Toate acestea s-au adunat și și-au pus destul de mult amprenta asupra stării voastre fizice, dar și psihice.

Horoscop chinezesc 1 mai 2022- Mistreţ

Nativii care se află sub guvernarea semnului de  Mistreț, se simt puțin dați peste cap de numărul crescut de sarcini primite. Dacă veți avea răbdarea necesară, veți reuși să duceți tot la bun sfârșit. Ar trebui să aveți mai multă încredere în propriile voastre forțe.

horoscop 2022

Citeste si: Horoscop Balanță MAI 2022. Nativii zodiei Balanță vor primi o sumă de bani

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.Citește și:

Horoscop chinezesc 30 APRILIE 2022. Află ce zodie ar putea pierde o sumă de bani

Horoscop Pești MAI 2022. Nativii zodiei Pești vor obține o promovare

ego.ro Plante ideale pentru baie. Rezistă fără nicio problemă la umiditate

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro EXCLUSIV! Radu Sîrbu, ex O-Zone și soția au aniversat 22 de ani de căsnicie. Artistul a dezvăluit cum este viața de familie cu trei copii: "Sunt taximetrist, în primul rand"

kanald2.ro „Cred că le dă Roxana bani” Ce a răspuns Florin Salam când a fost întrebat dacă a înșelat-o pe soția lui

kanald.ro „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

stirilekanald.ro EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de cei 4 pereți ai sălii de clasă?”


Parteneri
Cookies