Horoscop Vărsător MAI 2022. Vei primi complimente din partea unor persoane

Horoscop Vărsător mai 2022
Horoscop Vărsător mai 2022

Consultă horoscopul lunii mai 2022 pentru zodia VĂRSĂTOR şi află ce ţi-au rezervat astrele!

Nativii acestei zodii vor avea parte de o serie de schimbări în luna mai, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Aveți grijă la cheltuieli și investiții!

Citeste si: Horoscop 19 Martie 2022. Află ce zodie își testează capacitățile

Horoscop Vărsător mai 2022
Horoscop Vărsător mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Vărsător mai 2022 – Dragoste

Nativii zodiei Vărsător care se află într-o relație vor avea parte, în prima parte a lunii mai, de foarte multă atenție și afecțiune din partea partenerului de viață.

Veți petrece mai mult timp împreună, vă veți consulta în aproape orice și chiar vă gândiți să treceți la pasul următor. Te simți foarte bine alături de el chiar și spre sfârșitul lunii, însă există totuși un lucru la care mai ai de lucrat și anume gelozia. Oferă-i mai multă libertate și încearcă să ai mai multă încredere în partenerul tău, dar și în tot ceea ce ai contruit cu el.

Dacă ești singură, astrele prevăd întâlnirea cu o persoană de sex opus în jurul datei de 15 mai. Este o persoană nouă care îți stârnește interesul și de la care nu îți vei putea lua gândurile. Simți nevoia de aventură și de noi experiențe, însă trebuie să ai foarte mare grijă cui îi dedici timpul, fiindcă s-ar putea să ai parte de dezamăgiri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cat de dependenta esti de partenerul tau, in functie de zodie

Horoscop Vărsător mai 2022
Horoscop Vărsător mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Vărsător mai 2022 – Bani

În ultima perioadă de timp ți s-a spus că ar trebui să ai mai multă grijă de banii tăi și de cum îi gestionezi, însă nu ai ținut cont de acestea lucruri, iar acum ai putea să suporți consecințele.

În prima parte a lunii vei avea câteva cheltuieli neprevăzute: poate fi vorba despre o problemă minoră de sănătate pe care trebuie să o rezolvi, o factură importantă de care ai uitat sau chiar bani împrumut pentru o anumită persoană.

După data de 20 mai astrele prevăd un venit în plus pentru nativul Vărsător. Un proiect la care ai lucrat în ultima perioadă de timp dă roade, îți este acceptat un credit sau cineva îți plătește o datorie mai veche.

De data aceasta este recomandat să îți deschizi un cont de economii și să rezervi o anumită sumă de bani pentru „zile negre”.

Horoscop Vărsător mai 2022– Sănătate

Ultima perioadă de timp a fost foarte stresantă și obositoare, deci a venit timpul să faci câte ceva și pentru tine. Te simți energică și dornică de a începe noi activități sportive, însă trebuie să ai mare grijă la accidentări.

Te hotărăști să urmezi o dietă sau să îți schimbi puțin stilul alimentar, însă organismul tău nu este obișnuit, deci este foarte important să îți lași timp și să o iei ușor. Imaginea ta este una dintre prioritățile pe care le ai în această lună și vei primi complimente din partea persoanelor din jurul tău încă de la primele rezultate. Ești ambițioasă și vrei cu orice preț să ieși în evidență, lucru pentru care ești dispusă să investești și să muncești mult.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop Scorpion MAI 2022. Unii nativi vor avea parte de venituri financiare suplimentare

Horoscop Vărsător mai 2022
Horoscop Vărsător mai 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Vărsător mai 2022 – Carieră

Din punct de vedere profesional, lucrurile merg excelent la începutul lunii mai. Munca pe care ai depus-o de-a lungul ultimelor săptămâni este recunoscută de șeful tău și chiar ai putea primi o mărire de salariu, însă mai întâi de toate trebuie să o soliciți. Ți se propune implicarea într-un nou proiect, însă pentru început nu vei fi sigură dacă îți dorești sau nu cu adevărat să faci acest lucru. Ai nevoie de timp, deci cel mai bine este să nu oferi un răspuns pe moment.

Relația cu cei din birou se consolidează. Te-ai apropiat de o anumită persoană în ultima perioadă de timp și pare că vă înțelegeți de minune, însă ar trebui să ai în continuare o mică doză de reticență. Nu dezvălui planurile de viitor pe care le ai și nu oferi prea multe detalii momentan, deoarece nu se știe dacă este 100% de încredere.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Balanță MAI 2022. Nativii zodiei Balanță vor primi o sumă de bani

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cea mai mare frica in relatie a partenerului tau, in functie de zodia lui

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies