Horoscopul AstroCafe pentru saptamana 19 - 25 iunie 2017! Drame si lacrimi pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptmana 19 - 25 iunie 2017.

Berbec

Accentul săptămânii va fi pe segmentul financiar, în mod special pe cheltuielile aferente casei şi membrilor familiei. Pe de o parte este posibil să primeşti drepturile salariale de la serviciu, să afli informaţii referitoare la schimbarea condiţiilor de muncă dar şi aspecte legate de conflictele mocnite. Se recomandă prudenţă, întrucât vei fi nevoit să acorzi atenţie şi energie în segmentul familial. Acasă, în familie se conturează o nouă etapă. Poate fi vorba despre începerea unor reparaţii de anvergură, despre vânzarea şi achiziţionarea de bunuri patrimoniale sau despre reconfigurarea relaţiilor cu membrii familei şi cu neamurile.

Taur

Eşti hotărât să schimbi multe şi mărunte în viaţa ta începând cu această săptămână. Este bine să îţi selectezi priorităţile şi să eviţi a te împrăştia în prea multe activităţi. Financiar sunt momente bune, în sensul că primeşti bani, salariul sau bonusuri dinspre locul de muncă. Însă apar şi cheltuieli majore pe cele de trebuinţă traiului cotidian. Dar, cele mai remarcante evenimente se petrec în segmentul relaţiilor cu anturajul apropiat. Se recomandă prudenţă, deoarece unele relaţii se pot finaliza în mod zgomotos. De asemenea vor intra în discuţie şi călătoriile pe distanţe scurte sau studiile profesionale. Informaţii preţioase pe toate planurile!  

Gemeni

În urma discuţiilor cu un prieten sau cu o persoană de încredere din segmentul profesional, în tihnă şi în taină vei lua decizii majore pentru mersul lucrurilor în viaţa ta de acum înainte. Îţi sunt favorizate meditaţiile interioare, detaşarea de cotidian şi aflarea unor informaţii secrete despre relaţiile în care eşti implicat. Totuşi ar fi bine să te gândeşti ceva mai mult la cele aflate şi petrecute. Tendinţa de a te grăbi şi a judeca superficial lucrurile este accentuată şi păguboasă. A doua parte a săptămânii evidenţiază segmentul banilor obţinuţi la un loc de muncă. Se deschide o nouă etapă de câştig, care îţi va duce venituri substanţiale pe termen lung.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 18-25 iunie 2017! Momente de cumpana pentru doua zodii

Se prefigurează un mare divorț în România! ”Există certuri ... ”

Horoscop saptamanal Minerva 18-24 iunie 2017. Leii se simt epuizati. Ce rezerva astrele celorlalte zodii

Relatia INCREDIBILA dintre ZODII si BANI! Ce oameni atrag banii ca un mangnet si ce oameni ii pierd!

Zodii cu destin de AUR! Primesc totul de la viata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 21 ianuarie 2021! O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri