Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARŢI 4 DECEMBRIE 2018. Cuvintele sunt magice prin Mercur şi Chiron!


Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 4 DECEMBRIE 2018 ; Mercur are ultimele zile de retrograd si la fel micutul astru vindecator extrem de puternic Chiron. Cele doua sunt aproape ca inghetate pe traiectoria lor si gata sa revina in miscare directa, iar astazi au un trigon si aduc prezenta suplimentara si putere de foc in comunicare. Cuvintele au proprietati vindecatoare acum mai mult ca oricand ! Nodurile Lunare completeaza tabloul, ajutandu-ne sa aducem la lumina si suprafata vechi karme pregatite pentru a fi vindecate.

 

Luna este in intensul Scorpion si este timpul sa privim adevarul gol golut. Dar nu e mai bine asa decat sa ne mintim ca totul e roz ? Cand stii si cunosti, ai putere. Iar Scorpionul vrea putere. Deci, sa ne pregatim pentru comunicari intense si oneste !

 

Tot ce avem de facut este sa fim total onesti, cu noi insine, cu altii. Adevarul, fie el si demult, are puterea sa vindece si sa te elibereze acum, deci nu te rusina de el. El te poate ajuta sa rezolvi vechi karme si sa iti transforme felul in care percepi lumea. Se creaza acest vortex puternic de energie de astre in aceasta zi care aduce elemente karmice pozitive in tot ceea ce facem. Povestea va contionua zilele urmatoare, deci fiti pe faza !

 

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:    

 

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 

Te simti imputernicit sa iei initiative in toate domeniile vietii tale. Te vei misca tot inainte cu dinamism si determinare. Da la o parte si ignora influentele negative si ramai focusat pe obiectivele tale. Profita de energia puternica a zilei.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri