Horoscop zilnic - 9 februarie: Fecioarele trebuie sa tina de bani


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 9 februarie 2017.

Berbec

După zile în şir, în care ai experimentat tot felul de emoţii la extreme şi ai avut sentimentul că pedalezi în gol, acum îţi revine inima la loc şi reuşeşti să priveşti totul cu mai multă seninătate. Luna în Leu îţi aduce bucuria şi optimismul pierdute, îţi aminteşte că ai puterea de a crea şi, mai ales, îţi aminteşte ce/să iubeşti.

Taur

Încă nu ţi-e foarte clară direcţia pe care să o îmbrăţişezi inclusiv în plan amoros şi creativ, însă ziua această are o energie care te poate revigora şi îţi poate schimbă percepţia asupra lucrurilor. E o zi excelentă pentru a te retrage în mediul familial sau a acordă atenţie în special confortului din cămin. Astfel îţi revin poftă de viaţă şi încrederea în tine.

Gemeni

Atenţie la ideile, veştile, mesajele, inspiraţia primită astăzi. Luna în Leu activează zona mentalului şi comunicării, inspirându-te şi aducându-ţi idei originale, nonconformiste. Conversaţiile cu prietenii sau cu o persoană nouă care intră în viaţă ta sunt mână cerească. Evită să te plângi despre ce nu merge şi schimbă perspectivă, amintindu-ţi de resursele tale creatoare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri