Horoscop zilnic - 9 august 2016: Berbecii au probleme financiare


Citeste previziunile tale astrale pentru ziua de 9 august 2016.

Berbec

Capitolul financiar îţi dă bătăi de cap, deoarece pot apărea cheltuieli deosebite prin intermediul altora. Însă este vorba despre plata unor daune făcute de alţii, de achitarea unor restanţe la facturi, taxe, impozite sau eşti nevoit să îţi reevaluezi relaţiile cu diverse instituţii financiare. Răbdare, prudenţă şi atenţie sporită la tot ce ţine de bani şi bunuri comune.

Taur

Relaţiile parteneriale şi proiectele alcătuiesc subiectul principal al zilei. Contradicţiile dintre ce îţi doreşti tu şi ce îţi oferă ceilalţi sunt destul de mari. Atentie la ce spui, deoarece se pot strica relatii bune sau se pot destrama parteneriate profitabile. Ascultă şi părerea celorlalţi. Partenerul de viaţă îţi poate face reproşuri legate de slaba ta implicare în cuplu.

Gemeni

Se întrezăreşte multă forfotă la serviciu, dar şi acasă. Relatiile colegiale sunt umbrite si bine ar fi să ai în vedere că nu te poţi baza pe nimeni. Dozează-ţi eforturile si selectează priorităţile de lucrat. Organismul îţi poate da semnale de oboseală, dar şi unele afectiuni vechi se pot evidenţia. Odihneste-te si foloseste doar remedii naturale pentru îmbunătăţirea stării tale generale.

Rac

Veselia si dorinta de iubire sunt principalele aspecte care te intereseaza astăzi. Relatia cu persoana iubita fluctuează, însă sunt momente pasagere. Se poate isca un mic conflict între generaţii, dar ambele părţi pot învăţa ceva din asta. Sănătatea este slabită, deci fii mai atent la semnalele organismului. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o mică petrecere.

Leu

Segmentul domestic are nevoie de atenţia şi sprijinul tău. Sunt momente bune pentru a sta mai mult cu membrii familiei, a lua legătura cu rudele şi pentru a rezolva chestiuni patrimoniale sau a plănui treburi gospodăreşti de anvergură. La finalul zilei, detaşează-te de senzaţiile neplăcute si bucură-te de un mic chef alaturi de cei dragi.

Fecioara

Ziua te predispune la călătorii pe distanţe scurte. Esti nevoit sa faci mai multe comisioane, însă te vei descurca fără probleme. O discutie cu cineva apropiat te poate pune pe ganduri. Atentie la relatiile cu prietenii si protectorii, deoarece sustinerea pe care ti-o ofera acestia lasa mult de dorit. După-amiaza este potrivită pentru o reuniune cu cei dragi.

Balanta

O zi în care se evidenţiază cheltuielile necesare traiului cotidiene. Nemultumirile legate de bugetul de venituri si cheltuieli sunt la ordinea zilei, insa astrele au grija sa iti ofere doar ce ai nevoie in aceste zile. Energia vitala este la cote reduse, asa incat dozeaza-ti eforturile si evita stresul. În a doua parte a zilei ai putea primi invitaţii de a ieşi în lume.

Scorpion

Stările tale de spirit sunt controversate, astfel că este dificil să relaţionezi cu ceilalţi sau să te implici în activităţi solicitante. Este bine să te interiorizezi şi să te gândeşti pe îndelete în ce segment de viaţă ai nevoie de îmbunătăţiri şi schimbări radicale. Evită discuţiile contradictorii şi hazardul. Odihneşte-te, vorbeşte puţin şi plimbă-te prin locuri liniştite.

Sagetator

Senzaţia că ceva se se petrece dincolo de perdeaua cotidiană este accentuată şi pe undeva este fondată. Sufletul tău este răscolit de amintiri, stări, trăiri şi senzaţii deosebite. Rolul lor este acela de a dizolva tipare mentale şi comportamentale învechite şi de a te orienta spre evoluţie şi progres. Odihneşte-te, evită spaţiile aglomerate, discuţiile lungi şi stai în natură.

Capricorn

Prietenii îţi sunt alături, însă fiecare are interesul lui. Este posibil să afli veşti neplăcute legate de cineva drag, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Dialogurile cu ceilalti sunt dinamice, iar factorul neprevăzut îţi poate cauza bulversări. La serviciu ai mult de lucru, indicat fiind sa te ocupi doar de activitatile care nu cer prea mult efort fizic si intelectual.

Varsator

Se recomandă prudenţă la relaţiile cu şefii şi autorităţile. Sunt posibile răsturnări de situaţie greu de estimat. Exista chestiuni profesional in care nu ai decis corect la un moment dat, astfel încât acum eşti nevoit să remediezi lucrurile. Atitudinea deschisă şi onestă te ajuta sa depasesti neplăcerile. Spre seara o discuţie cu membrii familiei îţi prinde bine.

Pesti

O zi potrivită pentru a-ţi bucura sufletul cu activităţi culturale. Programează-ţi vizite la muzee, galerii de artă sau vizionări de filme şi piese de teatru. Pe de alta parte, te poti ocupa de aspecte legate de studii pe termen lung sau în străinătate. Alege să urmezi o forma de şcolarizare necesară în domeniul profesional. Ocupă-te doar de propria ta persoană!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop 2020 Cristina Demetrescu: „În 2020 nu se schimbă nimic. Primele veşti bune vor veni..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri