Horoscop zilnic - 25 februarie: Stai departe de balante! Sunt extrem de nervoase


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 25 februarie 2017.

Berbec

Departe de ochii si urechile lumii iti este cel mai bine la sfarsitul acestei saptamani. Organizeaza-ti treburile astfel incat sa beneficiezi de suficiente momente de relaxare si odihna. Ai putea exersa cu succes cateva tehnici de meditatie, iar in urma acestor practici ai obtine revelatii minunate pentru situatiile si relatiile din viata ta. Ingrijeste-ti si trupul, pentru ca se pot accentua afectiuni legate de picioare sau afecţiuni ale sistemului digestiv.

Taur

Finalul acestei saptamani iti aduce noutati interesante la capitolul relatii cu prietenii. Pe langa discutiile deosebite avute cu persoanele din anturajul socio-profesional s-ar putea sa obtii un pont valoros necesar dezvoltarii tale personale si profesionale. Totul este sa accepti ideile si autoritatea altora, fara să ţeşi poveşti iluzorii. Reţine sau chiar notează cele aflate si corelaţiile mentale pe care le faci in aceste zile.

Gemeni

Socializarea este aspectul care te intereseaza in mod special in acest weekend. Sunt posibile intalniri cu persoane importante, cu functie, persoane care te pot sprijini in ascensiunea ta profesionala. Chiar daca unii iti vor scoate in evidenta carenţele educaţionale, in paralel vei obtine si solutii deosebite de a le elimina. Deschide-ti mintea si sufletul si accepta sfaturile sau indemnurile celorlalti. Chiar si o discutie banala, in aparenta, te poate duce pe culmi nebanuite.

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

A slăbit 127 de kilograme în doar doi ani. Nu a luat pastile şi nu s-a operat, dar a făcut un lucru banal zilnic

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri