Horoscop zilnic - 20 februarie: Sagetatorii incep saptamana cu stangul!


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 20 februarie 2017.

Berbec

Este o zi importanta, pentru ca vei obtine concluzii deosebite in ceea ce priveste desfasurarea relatiilor profesionale. Mentalul este tensionat, astfel ca ar fi bine sa evitit discutiile si deciziile majore. Relatiile cu strainatatea, cele cu persoanele oficiale se vor modifica de acum incolo, pentru ca intr-un anume fel iti vor insela increderea. Pe de alta parte, cineva din anturajul apropiat iti va oferi sfaturi deosebite.

Taur

Capitolul financiar marcheaza astazi un final de etapa. Poate fi vorba despre a-ti achita niste datorii, a rezolva chestiuni financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii din segmentul profesional. Este un moment important pentru a medita pe marginea evenimentelor si relatiilor in care esti implicat. Dincolo de lumea fizica inconjuratoare exista fatete de nebanuit cu ajutorul celor cinci simturi. Fereste-te de investitii si asculta sfaturile celor dragi!

Gemeni

Energia zilei iti ofera imbolduri de a opera ajustarile necesare in relatiile parteneriale. Se pare ca vei lua hotarari ferme atat in ceea ce priveste relatia de cuplu, cat si relatiile profesionale. Poti avea senzatia ca ti se ridica un val de pe ochi si percepi totul prin alte simturi decat cele obisnuite lumii fizice. Totusi, deocamdata aduna informatii, observa atent cum actioneaza ceilalti si ceea ce spun. Spre seara, in cateva momente de liniste vei obtine concluzii deosebite.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Declarație pe proprie răspundere: Cum se completează corect. Greșeala pe care toți oamenii o fac!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri