Horoscop zilnic - 16 februarie: Gemenii sunt mai obositi ca niciodata!


Citeste previziunile tale astrologice pentru ziua de 16 februarie 2017.

Berbec

Te preocupa aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere pot aparea temeri diverse, insa mai intai analizeaza atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi si ce posibilitati financiare ai la dispozitie deocamdata. Orienteaza-te sa achiti facturi, taxe, datorii banesti sau, in functie de situatie, colaboreaza cu institutiile financiare pentru a afla noutati finaciare sau posibilitati de dezvoltare in afaceri.

Taur

In relatiile parteneriale apar schimbari. In cazul relatiei cu partenerul de viata, acesta va dori ca de acum inainte sa-ti asumi ceva mai multe responsabilitati ale vietii in doi. In relatiile profesionale se vor rediscuta activitatile sau proiectele comune, evidentiindu-se aspectele care functioneaza defectuos si ce anume s-a realizat partial sau deloc. Fii prudent, pentru ca spiritele se pot incinge de la banalitati.

Horoscop Mariana Cojocaru: Ce inger iti apara zodia de rele!

Gemeni

Ti-ai propus sa rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, insa elanul lasa de dorit. In prima parte a zilei sunt sanse bune de a duce la bun sfarsit ce ti-ai propus. Insa dupa orele amiezii, energia vitala fluctueaza. Se recomanda prudenta si dozarea eforturilor. La nevoie roaga un coleg de incredere sa te ajute. Evita pe cat posibil consultatiile si analizele medicale, pentru ca rezultatele pot fi eronate. 

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Unde se ascunde soțul Andei Adam, Sorin Nicolescu? Bărbatul nu a mai fost văzut de un an și jumătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri