Horoscop zilnic - 12 iulie: Scorpionii trebuie sa fie detasati de cei din jur!


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 12 iulie 2016.

Berbec

Astazi te concentrezi in special asupra relatiilor importante din viata ta si a imaginii pe care o proiectezi in afara. E posibil sa apara tensiuni in relatia de cuplu, care pot fi dizolvate doar daca adopti o atitudine concesiva si comunici deschis, ascultand cu atentie ce are partenerul sa-ti impartaseasca. Incepand de astazi, dispar si tensiunile din relatiile cu rudele, vecinii sau colegii.

Taur

Luna in Balanta activeaza zona muncii si serviciului, aducand unele schimbari in acest sens. Prin urmare, e foarte important sa te adaptezi din mers si sa accepti tot ce vine, indiferent de asteptarile tale. In felul acesta, e posibil ca o schimbare pe care o intampini cu rezerva sa se dovedeasca a fi benefica, mai ales din punct de vedere material.

Gemeni

Chiar daca ai suficiente motive sa te bucuri, ceva te opreste sa fii pe deplin linistit si impacat. Este o zi cu stari contradictorii, cu asteptari de la persoana iubita si indoieli in ce priveste derularea unui proiect. Cu toate acestea, cele mai mari bucurii si cele mai puternice sentimente apar cand te detasezi si ai incredere in momentul prezent asa cum este.

Rac

Luna sta astazi in zona sufletului si te predispune la instrospectiesi autoanaliza. E momentul sa identifici care-ti sunt dorintele si sa-ti privesti indoielile si temerile cu privire la unele dorinte legate de casa, camin sau familie. Pe de alta parte, poti primi vesti bune de la un prieten sau de la o cunostinta din anturajul apropiat.

Leu

E posibil ca vestile pe care le primesti astazi sau informatiile pe care le afli despre un proiect, sa determine schimbarea planurilor pe care ti le-ai facut pentru urmatoarele zile. Cu toate acestea, nu e cazul sa tragi concluzii pripite si  sa etichetezi aceste schimbari ca fiind nepotrivite, intrucat ele se vor dovedi benefice in cele din urma.

Fecioara

Luna activeaza zona banilor. Aspectele sunt amestecate, in sensul ca, pe de o parte se ivesc oportunitati de castig sau de crestere a veniturilor, iar pe de alta parte, pot aparea tot felul de situatii neprevazute care-ti scot sume mari din buzunar. In aceste context, e necesar sa fii atent la tot ce apare si sa-ti administrezi judicios resursele.

Balanta

Luna se afla in zodia ta, iar aspectul tensionat cu Uranus din Berbec poate duce la situatii neprevazute in cadrul relatiei de cuplu sau parteneriatelor. Cineva pe care contai intr-un proiect se poate razgandi sau partenerul de viata vine cu o propunere ciudata. In orice caz, e important sa fii flexibil si sa ai incredere in ceea ce-ti ofera momentul prezent.

Scorpion

Chiar daca unele evenimente sunt in contradictie cu asteptarile tale sau par sa scape de sub control, tot ce poti face astazi este sa stai pe margine si sa observi intregul context, cat mai detasat cu putinta. Nu e momentul sa fortezi lucrurile, intrucat nu ai toate datele. Asadar, asteapta momentul potrivit pentru a lua decizii si a actiona.

Sagetator

Luna plasata in Balanta aduce in atentie unele relatii de prietenie care se cer revizuite sau eliminate din viata ta. Un prieten care si-a incalcat in mod repetat promisiunile si angajamentele poate fi indepartat astazi fara drept de apel. Pe de alta parte, ziua aceasta poate aduce si schimbari legate de un proiect sau revizuiri radicale ale unor aspiratii.

Capricorn

Luna se afla astazi in zona carierei si puterii. Aspectele sunt destul de tensionate si indica aparitia unor tensiuni in relatiile cu sefii sau cu alte persoane autoritare. Cert este ca accepti foarte greu opozitiile si constrangerile, acesta fiind motivul conflictelor sau nemultumirilor de astazi. In acest context, e bine sa te concentrezi strict pe sarcinile tale si sa le abordezi cu creativitate.

Varsator

S-ar putea ca astazi sa ai sentimentul ca ai gresit undeva, in deciziile pe care le-ai luat cu privire la un loc de munca sau un proiect pe care ti l-ai asumat fara sa ai toate detaliile. Prin urmare, ziua aceasta ar trebui folosita pentru strangerea de date si informatii care sa te ajute sa corectezi unele erori.

Pesti

Luna tensionata in Balanta anunta fluctuatii financiare si chiar pierderi prin intermediul sau din cauza unui partener de afaceri sau a partenerului de viata. De asemenea, specualatiile financiare sunt insotite de riscuri mari, prin urmare ar trebui evitate. Oricare ar fi cauza impasului financiar, poti conta pe sprijinul unei persoane din familie.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri