Horoscop zilnic - 12 februarie: Fecioarele primesc vesti din strainatate!


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 12 februarie 2017.

Berbec

Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situaţiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante şi pentru a-ţi creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ţi eforturile, înconjoară-te de cei dragi şi evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de bun augur.

Taur

Zile importante pentru relaţiile familiale! Sunt momente bune pentru a discuta cu membrii familiei şi cu neamurile despre activităţi gospodăreşti de anvergură, despre situaţii patrimoniale sau despre ajutorarea unei rude aflate la ananghie. Eşti tentat să te refugiezi în resposanbilităţile socio-profesionale, neglijând astfel pe cele familiale. Recomandabil este să găseşti un echilibru între acestea două.

Gemeni

Un weekend cu discuţii şi întâlniri deosebite! Eşti căutat de rude, prieteni, de cunoştinţele vechi, fiind astfel nevoit să aloci timp pentru fiecare. Schimbul de informaţii este preţios, util şi chiar amuzant pe alocuri. Talentul tău oratoric va ieşi la iveală în chip plăcut, iar cei din preama ta îţi vor aprecia justa valoare. Totuşi ar fi bine să-ţi alegi vorbele şi gesturile cu grijă. Unii te pot înţelege greşit şi cataloga ca atare.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ioana Ginghină, declarații dure la adresa fostului soț: "Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri