Horoscop weekend 30 martie – 1 aprilie 2018: E Luna plina ALBASTRA in Balanta! Vezi mesajul in functie de zodie


Horoscop weekend. Dupa ce luna februarie 2018 nu a avut nicio Luna plina, iata ca in martie 2018 exista un eveniment rar prin care doua Luni pline vin in aceeasi luna, asa cum a fost si ianuarie; prima a avut loc intre 1 si 2 martie si a doua intre sambata 31 martie la ora 15:38 si este in Balanta.

Fiind a doua Luna plina dintr-o luna calendaristica, se mai numeste si albastra (blue moon). Acest fenomen este destul de rar pe durata unui an, dovada ca pentru 2018 acum este ultima Luna plina albastra. De aici si celebra expresie “once in a blue moon”, adica “din an in Pasti” in expresia romaneasca, ambele insemnand faptul ca ceva se intampla rar.

In astrologie, planetele si corpurile ceresti sunt considerate fiinte energetice ce afecteaza viata si stadiile de evolutie ale oamenilor de pe Pamant. Fiecare planeta este asociata cu o calitate fizica, emotionala si mentala. Amplasarea planetelor si distanta lor fata de Pamant sunt factori importanti ce determina calitatea si intensitatea influentelor lor.

Luna simbolizeaza emotiile si felul in care ele influenteaza mintea; datorita apropierii ei de Pamant este considerata unul din corpurile ceresti cu cea mai mare influenta asupra oamenilor. Practic, Luna este astrul ceresc care seteaza starea emotionala a oamenilor, pe masura ce tranziteaza semnele zodiacului.

Oamenii au credinte solide cu privire la cum le influenteaza luna comportamentul iar cercetatorii au analizat la randul lor fenomenul. Astfel, cei de la Universitatea din New Orleans spun ca 43% din oameni au un crez personal ca fenomenul lunii altereaza comportamentul uman. In particular, cei ce lucreaza in sanatatea mentala (psihologi, psihoterapeuti, psihiatri, asistenti, terapeuti NLP) cred asta mai mult decat alte grupe de meserii.

Cercetatori din Polonia de la Departamentul de terapie experientiala, Institutul de Imunologie spun ca ciclul lunar are impact asupra reproducerii umane, asupra fertilitatii, menstruatiei si ratei nasterilor. Studiul a aratat si ca internarile la spital si urgentele medicale din varii motive au fost asociate cu fazele lunii. La fel si cu numarul accidentelor in trafic, crimelor sau sinuciderilor care pot fi legate direct de fazele lunii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Hidratarea tenului - mit sau adevăr? Sfaturi de la un makeup artist premiat internațional

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri