Horoscop WEEKEND 18-20 ianuarie 2019. Cum te schimbă eclipsa totală de Luna plină sangerie în Leu? Eveniment ce apare doar de 28 ori într-un secol


Horoscop WEEKEND 18-20 ianuarie 2019. Cum te schimbă eclipsa totală de Luna plină sangerie în Leu? Eveniment ce apare doar de 28 ori într-un secol

Horoscop weekend. Iată în continuare horoscopul de weekend 18-20 ianuarie 2019, ultimele zile înaintea marelui eveniment astral ce se prezintă că o ceremonie în cosmos : eclipsa totală de Luna plină sangerie în Leu de luni 21 ianuarie.


In articol:

În Europa, eclipsa este vizibilă Luni iar pe continentul american este vizibilă Duminică. Însă energia ei și a Lunii pline este deja activată în weekend. În aceeași zi cu eclipsa și cu Luna plină, Soarele întră în Vărsător.Dacă te-ai simțit copleșit în ultimul timp, fii blând cu ține. Suntem cu toții în mijlocul unor vremuri intense în astrologie. Dacă nu ai știut până acum, află că o eclipsa totală de Luna plină sangerie are intensitatea de cel puțîn 10 ori mai mare decât cea a unei Luni pline obișnuite care nu e nici ea de neglijat niciodată.Eclipsa totală de Luna plină sangerie poate fi văzută și trăită doar de 28 ori într-un secol!


Orice eclipsa înseamnă un moment al vieții de oportunități și schimbare și vine cu o energie de o intensitate uluitoare. Tot ce poți face este să lași Universul să fie la frâiele comenzii și tu să ai încredere.

Lumea ta se poate schimbă, iar cum te va schimbă pe ține, în funcție de zodia ta, te poate ajută să îți dai seama ce fel de energii te vor impacta.Impactul Lunii pline sângerii este la fel de misterios precum arată ea.
Eclipsa are loc în curajosul, expresivul, creativul și strălucitorul Leu și te aduce mai aproape de ce este menit să fie identitatea ta în propriul tău destin.

Această eclipsa este ULTIMA din seria eclipselor de pe axa Leu-Vărsător care a început în vara 2016. Cine eșți tu de fapt versus tot ce îți spun ceilalți că trebuie să fii? Am avut aproape 3 ani de eclipse șocante că să ne lămurim. Acum este ultimul “examen”.

Accelerând viteză timpului și străbătând drumul spre viitor prin actuală realitate, o Luna sangerie poate să transforme complet viață cuiva și, uneori, nu putem face nimic în acest sens. Orice schimbare este menită să îți realinieze focusul și să te pună pe direcția bună, în caz că nu eșți deja. Ai încredere în ce are destinul pentru tine!

Este mult mai frumos decât îți poți imagina!


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop joi 17 ianuarie - PREVIZIUNI COMPLETE. Zodia care trece prin conflicte dificile

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Horoscop 17 ianuarie NETI SANDU. Surprize financiare pentru cei născuţi în aceste zodii

Actriţa Carol Channing a murit la 97 de ani

Pierzi 3 kg in 3 zile urmand dieta doar cu castraveti

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 6 martie 2021! Află ce zodie descoperă o greșeală mare la locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri