Horoscop Urania pentru saptamana 30 iunie - 6 iulie 2018. Chiron va intra in miscare retrograda si va afecta cateva zodii


Horoscop Urania pentru saptamana 30 iunie - 6 iulie 2018. Chiron va intra in miscare retrograda si va afecta cateva zodii

Horoscop Urania pentru saptamana 30 iunie - 6 iulie 2018. Chiron va intra in miscare retrograda si va afecta cateva zodii.

HOROSCOP URANIA. Berbec

În prima parte a zilei de 30 iunie, noapte sau dimineaţă răscolită de evenimentele de cu o zi-două în urmă care şi-au pus amprenta pe starea lor psihică şi de a căror amintire nu se pot debarasa. Între 30 iunie, după ora 07:37′, şi 2 iulie seara, dialog „de-a-ndoaselea” cu unele cunoştinţe: una spun Berbecii, alta înţeleg cei cu care dialoghează. Frecvente motive de contradicţii şi controverse; uneori, aceste dispute se pot naşte şi din felul în care nativii evaluează gesturile şi iniţiativele acelora cu care nu sunt de acord şi pe care nu vor ezita să-i critice. Între 2 iulie, după ora 20:31′, şi 5 iulie dimineaţa, meditaţii, concentrare pe lumea interioară, tendinţa de a se calma sau de a se distanţa de elementele care îi agită şi le sporesc starea de nelinişte.

Între 5 iulie, după ora 07:50′, şi 6 iulie, etapă a forţei fizice, a energiei, a tăriei nervoase şi a capacităţii de a face faţă la efort susţinut dar şi multe idei fixe, dificultăţi în a se adapta la o situaţie inconfortabilă, de moment, ori de a accepta o realitate care nu le convine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop dragoste iulie 2018. Unele zodii isi gasesc marea iubire

Detalii șocante! Ce au descoperit medicii pe corpul lui Alexandru Arșinel

Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii

Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie! Vor fi dezamagite de multe ori

5 zodii de barbati VIOLENTI. Ai mare grija cu ei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este sora Siminei Loica. Cele două s-au reîntâlnit, iar fotografia de familie a fost nelipsită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri