HOROSCOP URANIA pentru săptămâna 24 – 30 noiembrie 2018. Berbecii sunt atraşi de plăceri imediate, Gemenii sunt puşi pe dispute


HOROSCOP. Previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018. Neptun revine la mersul direct - Careu în T puternic pe semnele Fixe Previziuni Urania pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018:

 

HOROSCOP BERBEC. Între 24 şi 25 noiembrie dimineaţa, disponibilitate pentru exprimarea pe cale verbală, pentru a face un schimb util de idei şi informaţii. Berbecii pot face una sau mai multe deplasări de scurtă durată pentru soluţionarea unei chestiuni personale. Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, şi 27 noiembrie dimineaţa, ipostaze intimiste, viaţă de familie care trebuie apărată ori cultivată, dedicare cauzei unuia sau mai multor membri de familie. Oportunităţi reale pentru a lua legătura cu reprezentanţii instituţiilor din străinătate în vederea obţinerii unor acte, aprobări sau înlesniri privitoare la o călătorie, o stabilire în străinătate, obţinere a unui loc de muncă, înscriere la un concurs, examen, selecţie de dosare, continuare a studiilor.

 

Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, după o retrogradare de cinci luni, limpezindu-le, întrucâtva, universul interior. Între 27 noiembrie, după ora 10:35′, şi 29 noiembrie, la prânz, viaţă afectivă intensă. Berbecii vor fi atraşi de plăcerile imediate oferite de simţuri, aventuri, jocuri. petreceri, divertisment. Relaţii dinamice, camaradereşti între părinţi şi copii care, prin exagerare, pot şterge graniţa, necesară din punct de vedere pedagogic, de autoritate şi respect. Cei care practică sportul de performanţă vor avea un plus de încredere în forţele lor, curaj, energie şi ambiţie ori rezistenţă nervoasă.

 

HOROSCOP. Între 29 noiembrie, după ora 13:08′, şi 30 noiembrie, nativii vor avea nevoie de răbdare şi metodă pentru a duce la bun sfârşit sarcinile curente la locul de muncă ce pot fi, pentru câteva zile, mai solicitante, mai plicticoase, mai obositoare. Din punctul de vedere al sănătăţii, identificăm discrete tulburări digestive, legate de regimul hranei (refuz al unor alimente); în schimb, etapa va fi benefică pentru spirit, pentru lumea interioară unde Berbecii pot găsi motive de calm şi înseninare.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri