Horoscop Urania pentru săptămâna 23-29 martie 2019. Trei zodii vor plăti pentru greșelile din trecut! Viața acestor nativi se va schimba radical


Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 23 - 29 martie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.


In articol:

 În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Citeste si: Horoscop NOUL AN ASTROLOGIC: A început zodia Berbecului, noi mișcări și vești pentru fiecare zodie!


BERBEC

 

Între 23 și 25 martie dimineața, îngrijorări privitoare la soarta unui câștig sau a unui ajutor ce pare a fi amenințat, de curând sau de mai mult timp, de intențiile incorecte ale unei persoane ori de situațiile care conțin vicii de formă și procedură ale unor instituții ce ridică piedici în calea rezolvării lor. Între 25 martie, după ora 8.06,

și după-amiaza zilei de 27 martie, Berbecii vor avea tendința să se concentreze pe un proiect de viață care presupune găsirea celor mai corecte și folositoare mijloace de a-și pune în aplicare un plan de viață. Uneori, pentru asta, ei vor lua în calcul străinătatea sub orice formă: strămutare, plecare la muncă, la studii, stagii de perfecționare, participare la activități internaționale de prestigiu, călătorii, corespondență, relații personale, etc. Alteori va fi vorba de limpezirea convingerilor și aspirațiilor și raportarea lor onestă și logică la condițiile personale (vârstă, pregătire, experiență de viață, competență profesională).

Citeste si: Sora Oliviei Steer a murit la doar 38 de ani! A fost diagnosticată cu cancer în timp ce era gravidă

În seara zilei de 26 martie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va contribui la risipirea ”negurilor” care le-au împovărat sufletul. Va urma o perioadă de o lună de relaxare a universului interior sporită, din după-amiaza zilei de 29 martie, de revenirea la mersul direct a planetei Mercur, care le va insufla sentimente nobile și speranță.

Între 27 martie, după ora 16.09, și 29 martie, se vor pune din nou, cu mai multă intensitate, probleme de autoritate în viața publică, precum și nevoia de a acționa pe direcția eliminării unor obstacole din calea afirmării lor profesionale. Întreaga săptămână va purta mesajul Soarelui, în tranzit prin zodia Berbecului, ceea ce, pentru nativii aparținând acestui semn, va însemna o susținere energetică specială. Răstimp important pentru nativi prin premisa multor activități pe care vor începe să le desfășoare sau cărora le vor pune bazele unei evoluții ulterioare.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rochii de mireasă. Cum să alegi rochia de mireasă în funcție de forma corpului. Ce greșeli să eviți, ca să strălucești în ziua nunții

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Horoscop NOUL AN ASTROLOGIC: A început zodia Berbecului, noi mișcări și vești pentru fiecare zodie!

Sora Oliviei Steer a murit la doar 38 de ani! A fost diagnosticată cu cancer în timp ce era gravidă

Cine a câștigat imunitatea la Asia Express – 21 septembrie 2021. Beneficiile consumului de peşte pentru organism

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Peste 200 de localități din România au intrat în scenariul roșu! Ce restricții vor fi impuse

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri