Horoscop Urania pentru saptamana 23 - 29 decembrie: Cei trei malefici cultiva stresul in viata unei zodii


Venus intra in zodia Capricornului. Urmeaza o perioada foarte grea pentru toate zodiile.

Berbec

În prima parte a zilei de 23 decembrie, Berbecii vor simţi nevoia să facă ceva deosebit alături de prieteni: o petrecere, organizarea unui eveniment, o excursie, etc. Între 23 decembrie, după ora16:42′, şi noaptea de 26 decembrie, efort de a se calma, după o perioadă de stres, nevoia de a alunga gândurile rele din mintea şi sufletul lor; posibile clipe de melancolie sau disponibilitatea de a se cufunda în amintiri.

În dimineaţa zilei de 25 decembrie, Venus va intra în Capricorn şi va începe să atragă situaţii cât de cât favorabile nativilor, pe direcţia casei a X-a; alături de Soare, Micul Benefic poate echilibra stresul cultivat de cei trei malefici reuniţi în sectorul afirmării sociale şi profesionale. Între 26 decembrie, după ora 02:27′, şi dimineaţa zilei de 28 decembrie, etapă plină de energie şi capacitate de mobilizare rapidă, eficienţă şi hărnicie dar şi destule prilejuri de enervare. Berbecii pot avea reacţii surprinzătoare pentru cei din jur. Între 28 decembrie, după ora 08:24′, şi 29 decembrie, nu vor fi excluse destabilizările în plan bănesc, provocate, cel mai frecvent, de cheltuielile masive efectuate într-un cuantum mai mare decât în alte dăţi.

În alt plan, în ciuda acestei perioade relaxate de sărbători, Berbecii pot dezvolta stări de spirit generate de manevrele unor persoane din anturajul lor care încearcă să pună mâna pe un bun patrimonial care, de drept, li s-ar cuveni nativilor. Nota generală a săptămânii va fi dată de acumularea vibraţiilor astrale pe semnul Capricornului unde se vor întâlni patru planete alături de Luna Neagră, ceea ce va da o greutate specifică acestui sector pentru mai multe săptămâni de acum încolo în relaţia cu profesia, imaginea sau autoritatea socio-profesională. Mercur, revenit la mersul normal din 24 decembrie, le va da posibilitatea să „călătorească cu gândul” şi să aibă o comunicare rapidă şi interesantă cu cei aflaţi în străinătate (rude, prieteni, reprezentanţi ai unor instituţii).

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri