Horoscop Urania 4 - 10 noiembrie 2017. Cumpene in casa banilor, emotii in casa dragostei


Previziuni Urania pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2017. Luna Plină în Taur. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus va intra în zodia Scorpionului.

Gemeni

 

Între 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, discrete stări proaste fără a fi vorba de o suferinţă organică. Gemenii vor trece prin momente de nelinişte iar îngrijorarea lor va fi amplificată, pe 4 noiembrie dimineaţa, de Luna Plină în Taur. Starea lor de spirit modificată ar putea fi provocată de felul în care se desfăşoară (sau nu se desfăşoară) activitatea profesională. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, şi 7 noiembrie dimineaţa, Luna va străbate sectorul personal natal şi îi va face mai veseli, mai senini şi mai plini de vervă, Gemenii reuşind să-i încânte pe cei din preajmă cu felul lor optimist şi detaşat de a privi viaţa. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra în zodia Săgetătorului, unde va sta până la începutul lunii ianuarie 2018, provocând transformări ale relaţiilor parteneriale pe baze juridice, reevaluări şi repoziţionări sau înnoiri ale condiţiilor contractuale; dialogurile vor fi dinamice, favorabile sau constructive. Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, şi 9 noiembrie, la prânz, nevoie de „restrângere” financiară; situaţiile speciale, legate de salarizare vor provoca nemulţumi, încurcături şi/sau lipsuri băneşti. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului, unde ar putea ar putea intensifica atmosfera neplăcută de la locul de muncă creată de intrigi, bârfe, acuţii nedrepte, atacuri nefondate. Sănătatea ar putea fi marcată de răceli, viroze, infecţii urinare, tulburări hormonale, stări psihice apăsătoare. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, în casa a VIII-a a bunurilor primite sau moştenite ori a beneficiilor materiale oferite de o persoană ori de o instituţie Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, şi 10 noiembrie, moment al micilor orgolii care îl pot face pe nativ lăudăros, vanitos, pretenţios. Dorinţă de a se confrunta verbal cu acei cunoscuţi care îl deranjează pe nativ, din dorinţa de a-i pune la punct pe aceia.

 

Rac

 

Între 4 şi 5 noiembrie dimineaţa, nevoia de a găsi pe cineva de încredere cu care să interacţioneze sau cu care să se sfătuiască. Pe 4 noiembrie dimineaţa, la ora 7:22′, va avea loc faza de Lună Plină în Taur care le-ar putea scoate în cale o persoană pe care se pot baza sau care îi pot introduce într-un cerc nou de cunoştinţe. În plan sentimental însă, Luna Plină poate accentua trăirile crispate, marcate de îngrijorare, egoism, gelozie, spirit posesiv manifestat faţă de cei dragi, inclusiv faţă de copii. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, şi 7 noiembrie dimineaţa, dialoguri interioare; Racii se „iau la întrebări”, îşi verifică informaţiile, analizează, îşi remodelează opiniile. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VI-a a sănătăţii, permiţând o refacere rapidă după afecţiuni sau accidente suferite la braţe, mâini, degete. Tranzitul mai patronează discuţiile cu miză juridică, eventual, privitoare la o decizie medicală. În relaţiile de muncă, se întrevăd discuţii pe chestiuni concrete, de legalitate ale unor contracte sau măsuri organizatorice. Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, şi 9 noiembrie, la prânz, tranzitul Lunii va accentua discrepanţele latente din casele a IV-a, a VII-a sau a X-a. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului, instalându-se în sectorul relaţiilor sentimentale. Ea va influenţa viaţa afectivă în chip destul de neplăcut, uneori, introducând gânduri viclene, tendinţa de a bănui, de a insinua, de a supraveghea sau de a aduce acuzaţii născute din gelozie, frică ori neîmplinire sufletească. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, adică în casa a VII-a, de unde va vicia, multe luni de acum în acolo, relaţiile parteneriale. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, şi 10 noiembrie, nevoia de a impresiona prin banii cheltuiţi (risipiţi?) sau de a formula revendicări salariale.

Vezi previziunile pentru restul zodiile pe pagina Horoscop Urania.


Citește și:

Acestea sunt cele mai bune zodii in dormitor - Cu cine te potrivesti cel mai bine in pat

3 zodii cu succes colosal in noiembrie. Le-a pus Dumnezeu mana in cap

Zodii care vor avea o iarna ca-n povesti. Zile glorioase pentru ele

Horoscop Minerva pentru luna noiembrie 2017 - surprize mari pentru doua zodii. Previziuni complete

Vești proaste pentru români! Facebook s-ar putea retrage din Europa

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

George Burcea, atac la Andreea Bălan: „A fost prinsă cu alt bărbat”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri