HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019. Ce zodii au noroc săptămâna viitoare. Totul despre bani, sănătate, dragoste


HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019: Săptămână fără evenimente astrale speciale, astfel că orice este posibil pentru zodii.


In articol:

horoscop urania

Horoscop Berbec

Între 25 și 26 mai, dimineața, posibile momente interesante sau ipostaze de viață surprinzătoare, în care, în prim-plan, vor fi prietenii și/sau apropiații nativilor.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, răstimp mai temperat, bun și necesar Berbecilor pentru a se odihni, pentru a-și recăpăta calmul, pentru a se echilibra psihic. Clipe de visare, de fantezie, de imaginație, care zburdă în voie printre dorințele nativilor.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii! Fecioarele vor avea zile de coşmar, Scorpionii işi dau frâu liber pasiunilor - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, Luna va traversa zodia Berbecului și le va fi de un real folos acestor nativi care își vor regăsi starea de normalitate: vor fi plini de energie, de voință, vor fi harnici și întreprinzători, plini de curaj și combativitate, dar asta înseamnă că, la un moment dat, vor și obosi.

Din 31 mai, după ora 8.49, preocupări materiale, salariale sau patrimoniale. Posibil spor sau noroc în a rezolva o chestiune practică și care să le permită să obțină, imediat sau mai târziu, printr-o inteligentă administrare și exploatare a resurselor, un venit. Întreaga săptămână se conturează divergențe de opinii, discuții în contradictoriu sau abordări esențiale pentru un proiect important de viață care, deocamdată, se confundă cu piedici sau obstacole majore de natură socio-profesională.

Deplasări posibile efectuate în grabă, însoţite de stres și de eventuale nemulțumiri. Unele persoane vor stabili numeroase contacte personale sau prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, în țară și în străinătate, privitoare la călătoriile curente (excursii, vizite la cunoscuți, deplasări în interes de serviciu) sau în vederea unei șederi de lungă durată, în contextul efectuării studiilor, stagiilor de perfecționare sau desfășurării unei activități constante pentru care trebuie să întocmească dosare, să obțină vize și aprobări ori să susțină interviuri.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri